✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

UnitedBTC Bank recension

Åsikter och information om UnitedBTC Bank-mäklare

 

¿Det är den verkligt pålitliga UnitedBTC Bank (även känd som unitedbtcbank.com) mäklare? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

UnitedBTC Bank-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: UnitedBTCbank, NA

UnitedBTC Bank är baserad i: De nämner att vara baserad i Mauritius.

Om vi ​​pratar om reglering, UnitedBTC Bank är: Från informationen som UnitedBTC Bank tillhandahåller på sin webbplats tror vi att det är en oreglerad mäklare.

UnitedBTC Banks webbplats
UnitedBTC Banks webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UnitedBTC Bank erbjuder. När det gäller UnitedBTC Bank märkte vi att de inte riktigt ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: vi tror på UnitedBTC Banks egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: förklaring av produkterna som UnitedBTC Bank erbjuder, kryptovaluta-kalkylator, förklaring ovan av produkterna som UnitedBTC Bank erbjuder, inte riktigt mycket Mer.

 

UnitedBTC Bankfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +23058690036, +5078321529 och +5078321501

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: unitedbtcbank.com

Klargörande: Investeringsbolaget UnitedBTC Bank arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

UnitedBTC Bank Värdering

Varning: oreglerad mäklare

Varning, bluffmäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Därför att? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, när vi letade efter information om UnitedBTC Bank kunde vi inte hitta några recensioner.

Uppdatering i mars 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till UnitedBTC Bank för bedrägliga aktiviteter

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UnitedBTC Bank? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

18 kommentarer om «UnitedBTC Bank – unitedbtcbank.com»

 1. toto svar

  De ger dig kredit och förlorar alla dina pengar och berättar sedan att du är skyldig dem krediten. Tja, de kan komma och ladda mig och jag väntar på dem med allt jag har. De är inget annat än några jäkla bedragare som har förstört mitt liv.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Toto, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren. Det du säger låter väldigt, väldigt dåligt, och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 2. dan svar

  God morgon, jag blev lurad, lägg till mig i listan över bedragare, är det möjligt att göra något, jag är villig. Några av personerna som rånade mig är: [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad] Jag skulle i alla fall vilja veta vad man kan göra för att stoppa dessa tjuvar, det är otroligt hur lätt de rånar folk och framför allt hur lite de bryr sig om resten av folket.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dan, vi tackar dig för att du delar med dig av din upplevelse med UnitedBTC Bank-mäklaren. Det du säger låter väldigt, väldigt dåligt, och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 3. mar svar

  Några av tjuvarna som kontaktade mig och stal mina pengar är Paula Negrete,
  Rocco Garcia, Silvana Marquez är alla ett gäng mexikanska tjuvar, snälla lita inte på dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mar, vi tackar dig för att du delar med dig av din upplevelse med UnitedBTC Bank-mäklaren. Det du säger låter väldigt, väldigt dåligt, och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 4. cc svar

  De är samma tjuvar som en mäklare som kallas svart kärna. Om du söker kommer du att märka att det också finns många klagomål, och det beror på att de, liksom united btc bank, är en grupp tjuvar organiserade för att stjäla så mycket pengar som möjligt från dig. samtidigt är svart kärna samma tjuvar som emporio trading vid den tiden jag kunde ta reda på information varför de lurade mig på en stor summa pengar, tänk på att denna information är från några år sedan men kanske kommer att hjälpa några lurade personer: "emporio trading är belägna i Medellin i Golden Mile-byggnadens torn 1 våning 1101, direktören heter Khaterin supervisory courts Emmanuel treasurer, Felipe, Sebastián, Juan Marín, Marcos, Yessenia, cheferna närmast dem som jag skötte att utreda utan Saul Betancourt, Esteban Ramírez, Alejandra Monsalve, Angie Rojas, Manuel Pradere, Gustavo Ramírez, Rafael Fernandes, Arturo Chacon, Wilfredo Loff, Camilo Torres och andra som fortfarande utreder, de låtsas alla vara andra människor när de ringer men vi har redan identifierat dem, vi ska hämta dem, de av oss. De vill verkligen få tillbaka sina pengar, låt oss anlända och demolera dem med alla samma personer från Poloinvest. Deras mexikanska chefer är Pablo Soria och Eleafar, enligt vad jag undersökte så var de där veckan det inte finns något annat val än att komma med polisen eller så går vi in ​​med egna medel. För min del åker jag med polisen och med banditer gav han dem adressen och telefonnummer till resektionen. Valkyr Cr 43A #3Sur-86, Golden Mile Building, Medellin, Antioquia (+574) 4808030.”

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej CC, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet (och all denna information) med UnitedBTC Bank-mäklaren. Det du säger låter väldigt, väldigt dåligt, och framför allt talar det väldigt dåligt om UnitedBTC Bank.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 5. lurad svar

  God eftermiddag mina herrar, jag skriver bara min kommentar för att nämna att jag rapporterar er i Colombia och jag har kontakt med ytterligare 5 drabbade personer från andra latinamerikanska länder. Jag vill göra det väldigt tydligt att alla pengar du ger till dessa karaktärer aldrig kommer att återvinnas, ALDRIG NÅGONSIN. De jäklarna som ringer dig på telefon är utbildade och har ett manus vars mål är att ta så mycket pengar som möjligt från dig och vinna ditt förtroende. Snälla fall inte i deras klor, Gud ge dig klarhet för att se bluffen med dessa jävlar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Estafada, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

  • Carlos svar

   Hej, jag var också ett offer för dem. Jag har mycket ilska. De tog mycket pengar från mig. Det skulle vara bra att gå samman. Kan jag kontakta dig?

   • palitligvalutamaklare.com

    Hej Carlos, vi tackar dig för att du delar med dig av din upplevelse med United BTC Bank-mäklaren. Det du säger låter väldigt, väldigt dåligt, och framför allt talar det väldigt dåligt om United BTC Bank.

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

    hälsningar

  • Federico svar

   Har du ett mejl eller var jag kan kontakta dig för att lämna in ett klagomål?

  • Lorena svar

   Hej, hur går det med anmälan till dessa bedragare?

 6. VIRVEL svar

  Hej, min bror, idioten, investerade sina besparingar och mina, det kanske inte är så mycket pengar men det tog mig månader av ansträngning och nu agerar dessa människor från United BTC Bank galet och låter mig inte ta ut ett enda öre. De är tjuvar, jag funderar på att stämma dem när allt galenskap i coronaviruset är över. Men jag tror att de är bedragare, när man vill dra sig ur så agerar de galet.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Eddy, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med UnitecBTC Bank-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 7. Mariana svar

  Godmorgon, jag vill tacka för arbetet med att analysera denna typ av företag som för många som mig är svårt att veta om det är ett seriöst företag eller inte.Jag ser på din analys att de inte är seriösa och jag tackar dig sedan du kallade mig för att investera. I mitt fall kallade de mig Ali Iriarte senare "mäklaren" som hette Diego Loaiza. Jag hoppas att min kommentar är till hjälp och jag är villig att hjälpa dig på alla sätt som behövs.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariana, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med UnitedBTC Bank-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *