✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

ÄR ByDzyne PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera ByDzyne. Är företaget ByDzyne (med webbplatsen bydzyne.com) verkligen pålitligt? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att ByDzyne är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetByDzyne LTD
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidabydzyne.com | bydzyne.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypNätverksmarknadsföring, automatiserad handel och investeringsakademi

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som ByDzyne erbjuder; De är uppdelade på 3 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande konto$389
Entreprenörskonto$1,089
Grundarkonto$5,089

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

ByDzynes webbplats
Webbplats för ByDzyne
 • Webbplatsens ålder: domänen ”ByDzyne.com” registrerades den 30 december 2018. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "ByDzyne LTD" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner inte att vara reglerat, vilket gör att jag tror att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ ByDzynes Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Välj ett av alternativen: företaget nämner inte att vara reglerat eller något om dess reglering.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “bydzyne.com” registrerades den 30 december 2018. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Den information vi har är företaget kopplat till andra bedrägliga företag.

6) Nämn denna punkt endast om företaget talar om avkastning som du kan uppnå genom att investera med det: Företaget nämner att generera 13.1% lönsamhet var 15:e dag, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

7) Företaget har pyramidala egenskaper, var försiktig.

ByDzyne recension

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat.
Han nämner att han tillhör ett företag ByDzyne LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM ByDzyne?:

ByDzyne påstår sig vara en del av ByDzyne LTD men vi tror inte att det faktiskt är sant. Frånvaron av specifik data, såsom företagets plats, är ofta en röd flagga, eftersom legitima företag ofta tillhandahåller tydlig och tillgänglig information om sitt huvudkontor och kontaktinformation.

Dessutom är situationen ytterligare komplicerad när man tar hänsyn till de senaste anklagelserna om bedrägliga aktiviteter i samband med ByDzyne. Dessa anklagelser kan komma från missnöjda användare som har upplevt problem eller oegentligheter när de interagerar med företaget. Anklagelser av denna typ bör tas på allvar och fungera som en påminnelse för potentiella investerare eller användare att iaktta försiktighet när de överväger någon typ av engagemang med ByDzyne.

Det är relevant att notera att ByDzyne verkar ha en koppling till mäklaren FxBit Capital, en enhet som redan har fått ett dåligt rykte. Att samarbeta med en mäklare kan ytterligare ge upphov till oro över ByDzynes integritet och tillförlitlighet. Användare bör vara särskilt försiktiga när de har att göra med företag kopplade till enheter med negativt rykte på det finansiella området.


Videorecension om ByDzyne

📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering september - 2022: vi har fått många negativa meddelanden om ByDzyne

2) Uppdatering september 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital

3) Uppdatering april 2022: Ecuadorianska tillsynsmyndigheter har fördömt ByDzyne för bedrägliga aktiviteter.

4) Uppdatering mars 2023: ByDzyne är kopplad till mäklaren FxBit Kapital med dåligt rykte.

5) Uppdatering april 2023: Enligt inkomna meddelanden är företaget kopplat till ett marknadsföringsföretag i staden Doral. Personer som påstås ha kopplingar till företaget är: Alejandro Castro, hans fru Michel Chávez, påven Julio Castro, mamma Yudiel de Castro och syster Tatiana Castro.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN ByDzyne:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING ByDzyne:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är ByDzyne?

ByDzyne är ett nätverksmarknadsföringsföretag, handelsakademi och automatiserade investeringar

Är ByDzyne en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är ByDzyne pålitlig?

ByDzyne är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från ByDzyne?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.5/5 - (2 röster)

114 kommentarer om «ÄR ByDzyne PÅlitlig? Åsikter»

 1. Byunmindoj svar

  Hej, det finns en kille som försöker få mig fast i BYDZYNE. HAN SÄCKTE MIG några dokument från föreståndaren för värdepappers- och försäkringsbolagsregistreringen av företagsregistret 54573. Till förmån för Ramos Castillo Oswaldo Manuel.
  Quito 22 april 2022.
  Delegat registrator: Bolaños Paspuezan Miguel Angel.
  Detta är verkligt?? Och om det är det, vad betyder det? Detta registrerar inte huvudkontoret och det finns inte heller någon katalog att gå till. Kan du berätta om detta är lagligt?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Porunmindoj, de har lurat och lurat tusentals kunder i månader, vi har oändliga klagomål från dem, tro inte på något de säger till dig, allt du överför till dem kommer du att förlora.

   Hälsningar.

 2. Ricardo svar

  Hej, tack, jag kunde få tillbaka mitt kapital! VÄLSNINGAR TILL ALLA.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ricardo, grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.

   Om du funderar på att göra nya investeringar, granska först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR.

   Grattis!

 3. Chana svar

  En person som jobbar på BYDZYNE bjuder in mig till några ekonomiska samtal, jag tror att han vill engagera mig i verksamheten, men jag ville ta reda på mer om ämnet, det verkar som om han inte är pålitlig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Chana, det är ett bedrägeri, hette den här mäklaren ByDzyne är en SCAM, har många investerare fördömt ByDzyne för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pedro, jag vet inte om jag skulle säga det på något annat sätt. Jaja…

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *