✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Get It Club PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Get It Club ¿Är Get It Club-mäklaren (alias dashboard.getitclub.io) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Get It Club är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetinte nämnt
🌍 Adressinte nämnt
📄 registreringinte nämnt
🛡️ Regelsmärtainte nämnt
☎️ Telefoninte nämnt
📧 E-postadress inte nämnt
🌐 Hemsidadashboard.getitclub.io
💬 ChatJa
FöretagstypKryptovalutor och CFD: er

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Get It Club erbjuder inte olika typer av konton eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Get It Club hemsida
Get It Club hemsida

När vi analyserar Get It Club-webbplatsen kan vi se att de erbjuder utbildningsresurser, information om olika typer av konton, förklaring av produkterna där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

1) Om det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering

2) En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ Get It Club REVISION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

Get It Club recension

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Get It Club är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Get It Club. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du Get It Club-kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att också lämna din åsikt!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering september - 2022: vi har fått många negativa meddelanden om Get It Club

2) Uppdatering september 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital

3) Uppdatering: Get It Club är kopplad till mäklare kannabys stadFörstår kannabyte, alla bedrägliga mäklare med mycket dåligt rykte och många klagomål från tillsynsmyndigheter. Vi föreslår extrem försiktighet.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Get It Club:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Get It Club:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Get It Club?

Get It Club är ett företag av Kryptovalutor och CFD: er.

Är Get It Club en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Get It Club pålitlig?

Get It Club är ett företag som jag anser inte är PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Get It Club?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Get It Club?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet du om Get It Club är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (268 röster)

51 kommentarer om «ÄR Get It Club PÅlitlig? Åsikter»

 1. Lorenzo svar

  God morgon, är investeringen fortfarande okej? Webbplatsen går inte att komma åt och jag har fortfarande min investering

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lorenzo, den här mäklaren ringde Get It Club är en BUFFÄR (efter att polisen stoppade XIFRA-bluffen, några dagar senare föddes Get it Club, som sköts av samma personer), har många investerare stämt Get It Club för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 2. cristian svar

  En fråga, om du redan är övertygad om att Get It Club är en bluff, varför lämnar du inte in respektive klagomål?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Cristian, vi gör recensioner om mäklare och mäklarnas personer eller kunder lägger sina kommentarer och förklarar deras erfarenheter, från profilen som Get it Club har och dess sätt att arbeta är det tydligt att det är en bluff, men vi har inte blivit lurad ska klagomålet göras av den som blivit lurad, alla kunder som blivit lurad. Om du har ytterligare frågor finns vi här för att hjälpa dig.

   Hälsningar.

 3. Omar Martinez Garcia svar

  Jag har investerat i 14 månader och jag har aldrig haft några problem, jag kan grödorna i Medellin och jag fortsätter att investera utan problem, tack vare get it club och medicinsk kannabis har jag vunnit

 4. Isidro Santos svar

  Efter att Xifra försvann med pengarna från sina "investerare"...kort efter att GetIt föddes...och oh överraskning...de är samma människor...olika mekanismer men samma syfte...att få pengar från andra...de säger till dig att de ger dig en bibehållen prestation…i Crypto…..men ditt kontrakt är tvingat till 18 månader…. du kan inte ta bort det tidigare….Jag tror så småningom…det kommer att försvinna som sin föregångare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Isidro, denna mäklare ringde Get It Club är en BUFFÄR (efter att polisen stoppade XIFRA-bluffen, några dagar senare föddes Get it Club, som sköts av samma personer), har många investerare stämt Get It Club för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 5. Marco Antonio svar

  Jag har mitt klagomål men om FOREX. Jag investerade 4000 XNUMX dollar hos en av deras mäklare och skulle ha vunnit. När jag ville ta ut mina inkomster lade de först upp ursäkter. Och så lite i taget, efter att jag fick lägga mer pengar för att kunna ta ut, tills de till slut slutade svara.

  Jag är inte för någon eftersom jag verkligen tror att du är i riskzonen som investerare i allt, men jag ser inte positivt på att kritisera andra och säga att vi är de pålitliga, för kom ihåg: Det Juan säger om Pedro, han säger mer om Juan, det om Peter

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marco Antonio, det är okej att vinna och förlora om det är en fråga om tur eller ett dåligt operativt beslut, men mäklarna som vi granskar vad de gör är att manipulera plattformarna för att få sina kunder att förlora eller vinna pengar, vilket är samma sak. i slutändan kan de aldrig få tillbaka sina pengar. Vad de har gjort mot dig är att lura dig, det är ett brott och om du vill ta det som ett skämt är det ditt beslut, men de har lurat dig, de har ljugit för dig och de har manipulerat dig för att stjäla dina pengar .

   Hälsningar.

 6. Edgar svar

  försök att ta ut alla dina pengar, det kommer du inte att kunna, de låter dig inte få tillbaka pengarna, be om alla dina pengar så får du se!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Edgar, det är mest troligt att de faller som ett korthus och tar alla pengar från de som har satt in.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *