✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Tror du att du har blivit lurad av en mäklare?

Tro det eller ej, online-bedrägerier är också mycket, mycket vanliga. Och även om det är normalt att tro att med teknikens framsteg skulle internet- och datorsvindel också minskas, så har motsatsen hänt, de har spridit sig.

Bara genom att göra en sökning som "mäklare bluff" eller "binära alternativ bluff" kommer du säkert till olika webbsidor med kommentarer och upplevelser av lurade människor.

Jag har blivit lurad

Tror du att du har blivit lurad? Lämna oss en kommentar i det här avsnittet som förklarar din situation så tydligt som möjligt och med så många detaljer som möjligt. Kom ihåg att alltid nämna företagets namn och webbplatsen.

Det är också mycket viktigt att veta hur du hittade det här företaget ... Genom en annons eller reklam? Detta är den vanligaste metoden, tillsammans med webbsidor eller artiklar i webbsideavdelningar som MSN, CNN, Investing, FXStreet och andra relaterade webbsidor.

Vi vet att du ofta kan skämmas för att dela din erfarenhet, men kom ihåg att detta inte bara hjälper oss mycket att identifiera olika och nya bedrägerier, men det kommer också att hjälpa människor som är i tvivel om att investera eller inte med ett företag, för så mycket ATT DU DELAR DIN ERFARENHET ÄR NYCKELT!

Människor luras av mäklare
Internetbrott ökar

Vanligaste bedrägerier

Vi får många meddelanden och kommentarer dagligen, och enligt vår åsikt har de vanligaste bedrägerierna följande egenskaper:

 • De lovar dig enorma vinster
 • Vinsterna är säkra, det är omöjligt att förlora pengar
 • Vinsterna görs mycket snabbt
 • Det finns ingen information om företaget på internet, även om de hävdar att de är på marknaden till exempel i mer än tio år
 • De har ett nytt automatiserat system (robot, signaler, harmonisk handel, vinnande algoritmer, det finns många)
 • Mäklare för binära optioner
 • Icke-reglerade mäklare

Om företaget som du investerar i, eller om du planerar att investera har några av dessa egenskaper, bör du gå in i "varningsläge" och börja bli misstänksam. Kom ihåg att du alltid kan lämna en kommentar till oss om ett företag, och vi kommer att granska det åt dig, detta är inte ett problem för oss.
 

Jag lurades, vad gör jag nu?

Tyvärr, om du har blivit lurad av ett oreglerat företag, många gånger återvinner kapitalet eller till och med bara kontaktar dem igen, kan det bli mycket svårt, till och med omöjligt i vissa fall. I vissa fall finns det några metoder för att få tillbaka pengarna. Lämna oss en kommentar så hjälper vi dig så mycket som möjligt.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (1 röst)

68 kommentarer om «Människor luras av valutamäklare, binära optioner och mer»

 1. marion suarez svar

  flowtrade24.com ringde mig och berättade att jag kan tjäna pengar väldigt snabbt, är denna mäklare också en bluff, snälla hjälp

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marion, Flow Trade 24 är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *