✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR FXIFY PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera FXIFY. Är FXIFY kryptovalutamäklare (med fxify.com webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att FXIFY är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetFXIFY™ Solutions LTD
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaNämner regleras i FSA Seychellerna 
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidafxify.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypKryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som FXIFY erbjuder; De är indelade i 7 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/konton MINIMAL UNDERVISNING
För nybörjare $10,000
För nybörjare$15,000
Rekommenderad$25,000
Rekommenderad$50,000
För experter$100,000
För experter$200,000
För experter$400,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

FXIFY webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "fxify.com" registrerades den 06 november 2016. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta FXIFY™ Solutions LTD” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag.🚩
 • Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet, som Seychellerna. 🚩

⭐ FXIFY OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet som Seychellerna.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "fxify.com" registrerades den 06 november 2016.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat på Seychellerna. Han nämner att han tillhör ett företag FXIFY™ Solutions LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM FXIFY?:

FXIFY anses vara en ansedd investeringsmäklare på grund av flera oroande faktorer. För det första hävdar plattformen att den ligger i Storbritannien, men denna information verkar vara falsk, vilket väcker allvarliga frågor om mäklarens transparens och trovärdighet. Dessutom är dess reglering i Seychellerna en anledning till oro eftersom denna jurisdiktion inte är känd för sin strikta finansiella tillsyn, vilket kan utsätta investerare för större risker.

En annan störande aspekt av FXIFY är dess marknadsföringsstrategi, som fokuserar på löften om hög avkastning som verkar orealistiska. Denna taktik att locka kunder med löften om snabba, betydande vinster är en röd flagga som vanligtvis förknippas med bedrägliga eller högriskinvesteringar. Investerare bör vara försiktiga när de ställs inför sådana påståenden och leta efter mer transparenta och reglerade investeringsplattformar.

Totalt sett rekommenderas investerare starkt att hålla sig borta från FXIFY och leta efter mer pålitliga och säkra alternativ för att genomföra sin handel. Det är viktigt att prioritera ekonomisk säkerhet och göra omfattande forskning innan du litar på någon investeringsmäklare. Att välja korrekt reglerade och transparenta mäklare kan hjälpa till att minska riskerna och skydda investerarnas tillgångar.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN FXIFY:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA FXIFY:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är FXIFY?

FXIFY verkar vara en specialiserad kryptovalutamäklare, vilket innebär att den erbjuder investeringstjänster specifikt relaterade till denna typ av digitala tillgångar.

Är FXIFY en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är FXIFY pålitlig?

FXIFY är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från FXIFY?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (210 röster)

2 kommentarer om «ÄR FXIFY PÅlitlig? Åsikter»

 1. diego svar

  Denna mäklare får aldrig dina pengar. De lurade min fru, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Diego, FXIFY är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *