✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Zoomex PÅlitlig? Åsikter

“Hoy haremos un análisis profundo de Zoomex . ¿Es el broker de criptomonedas Zoomex (con sitio web omega-cm.net) confiable? ¿Es seguro invertir tu dinero con ellos? Examinaremos todos los aspectos.

Te explicaré por qué creo que Zoomex es una empresa POCO SEGURA Y LA CONSIDERO COMO POCO CONFIABLE. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetOctochain Fintech Limited
🌍 AdressSingapore
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaFinCEN (USA)
Centrum för analys av finansiella transaktioner och rapporter (Kanada)
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidazoomex.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
FöretagstypKryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Zoomex no ofrece distintos tipos de cuentas.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Zoomex hemsida
 • Antigüedad del sitio web: el dominio “zoomex.com” fue registrado el 23 de junio de 1999.
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Octochain Fintech Limited” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • La empresa menciona estar regulada en Estados Unidos y Canadá, pero creo que este dato es falso. Intentan hacerse pasar por una empresa regulada. 🚩

⭐ Zoomex Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Singapore.

2) La empresa menciona estar regulada en Estados Unidos y Canadá pero parece ser falso, creemos que se hace pasar por una empresa regulada.

3) Como te mencionaba, pude chequear que el dominio “zoomex.com” fue registrado el 23 de junio de 1999.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er):  CNMV, finansiell tillsynsmyndighet i Spanien och AMF, franska finansmyndigheten. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

“Para ser sincero contigo no invertiría en este tipo de empresa: no está regulada. Menciona pertenecer a una empresa Octochain Fintech Limited que al parecer es una empresa falsa . Sinceramente no puedo recomendar a una empresa de este tipo.”


💬 ¿QUÉ PENSAR DE UNA EMPRESA COMO Zoomex?:

Zoomex parece no ser una opción segura para invertir por varias razones preocupantes. En primer lugar, aunque la empresa afirma estar ubicada en Singapur, este lugar no se considera particularmente seguro para las inversiones financieras. Además, aunque afirma estar regulada en Estados Unidos y Canadá, estas afirmaciones parecen ser falsk, lo que plantea serias dudas sobre su transparencia y legalidad.

Además, a pesar de su aparente larga antigüedad en línea, con un dominio registrado en 1999, la empresa no ha logrado establecer una buena reputación en internet. Se han encontrado flera kundklagomål, lo que sugiere problemas con la calidad de sus servicios o productos.

Las señales de advertencia se intensifican cuando se descubre que Zoomex ha sido fördömts av finansiella tillsynsmyndigheter prominentes como la CNMV de España och MFA i Frankrike. Esto indica que la empresa podría estar involucrada en prácticas poco éticas o arriesgadas, lo que la convierte en una opción muy poco segura para invertir. Es esencial proceder con extrem försiktighet al considerar cualquier tipo de transacción con Zoomex.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering Februari 2023: la  CNMV, regulador financiero de España, ha denunciado a Zoomex.

1) Uppdatering juni 2024: la AMF, Autoridad Financiera de Francia, ha denunciado a Zoomex.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Zoomex:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Zoomex:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Zoomex?

Zoomex es un broker de inversión en inversiones en criptomonedas.

Är Zoomex en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Zoomex pålitlig?

Zoomex är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från Zoomex?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (333 röster)

2 kommentarer om «ÄR Zoomex PÅlitlig? Åsikter»

 1. maya svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maya, Zoomex är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *