✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR ZENITH EXCHANGE PÅlitlig? Åsikter

Denna publikation fokuserar på en analys av ZENITH EXCHANGE. Kryptovaluta-, NFT-, fastighets- och låneförmedlare OCM (med omega-cm.net hemsida) är verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar i detta företag? Vi kommer att analysera alla detaljer."

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att ZENITH EXCHANGE är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovalutamäklare, NFTs, Fastigheter och lån
🏛 företagetZenith Exchange LTD
🌍 AdressFrankrike (falskt)
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 11 maj 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidazenithexchange.net
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+33773091892
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+33773091892


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som ZENITH EXCHANGE erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Silver$100
Gold$1000
Diamant$10000
Besparingar$500


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

ZENITH EXCHANGE webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "zenithexchange.net" registrerades den 11 maj 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Zenith Exchange LTD” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩

⭐ ZENITH EXCHANGE Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

2) Företaget nämner att de ligger i Frankrike, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "zenithexchange.net" registrerades den 11 maj 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): AMF, franska finansmyndigheten. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

5) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

6) Företaget har pyramidegenskaper, var försiktig.

”Personligen skulle jag inte överväga att investera i den här typen av företag eftersom det är oreglerat och påstår sig tillhöra ett företag som heter Zenith Exchange LTD, vilket verkar vara falskt. Ärligt talat kan jag inte rekommendera ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM ZENITH EXCHANGE?:

El mäklare i fråga, Zenith Exchange, lyfter flera varningsskyltar från första anblicken. Med en webbplatsens ålder som bara går tillbaka till den 11 maj 2023 🚩, hans referenser verkar tvivelaktiga Från början. Dessutom bristen på regulatorisk information är uppenbart, vilket tyder på att det kan vara en oreglerad enhet 🚩. Även din läge verkar vara höljt i tvivel eftersom företaget säger sig vara i Frankrike, men så kan det vara vilseledande.

Genom att fördjupa sig i analysen av Zenith Exchange, oron bara ökar. De frånvaro av affärsregister för "Zenith Exchange LTD" höjer möjligheten att detta företag kommer att bli det falsk 🚩. Denna brist på transparens i viktiga data är en stor oro för alla potentiella investerare. Förutom rykte på nätet av företaget är beklagligt, med klagomål av kunder som finns i överflöd på internet.

Varningen är tydlig: investerare borde håll dig borta de Zenith Exchange. Dina metoder tvivelaktiga, i kombination med klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter såsom AMF, den franska finansmyndigheten 🚩, föreslår att detta företag är osäker och potentiellt farlig. Dessutom möjligheten att arbeta enligt ett system pyramidal lägger till ett extra lager av risk.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la AMF, franska finansmyndigheten, har fördömt ZENITH EXCHANGE.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN ZENITH EXCHANGE:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA ZENITH EXCHANGE:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är ZENITH EXCHANGE?

ZENITH EXCHANGE är en investeringsmäklare inom kryptovalutor, NFT, fastigheter och lån.

Är ZENITH EXCHANGE en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är ZENITH EXCHANGE pålitlig?

ZENITH EXCHANGE är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från ZENITH EXCHANGE?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (279 röster)

2 kommentarer om «ÄR ZENITH EXCHANGE PÅlitlig? Åsikter»

 1. archie svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Archie, ZENITH EXCHANGE är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *