✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR Zelfinex PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Zelfinex. Är plattformen för kryptovaluta Zelfinex (med webbplats zelfinex.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tror att Zelfinex är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetZelfinex Group Ltd
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringNämner finns i Tyskland, Frankrike och Italien
🛡️ RegelsmärtaDet nämns att regleras i VFSC och CySEC men det verkar vara falskt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidazelfinex.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypplattform för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Zelfinex erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Zelfinex hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen “zelfinex.com” registrerades den 23 december 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta ”Zelfinex Group Ltd” i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet, som Vanuatu. 🚩

⭐ Zelfinex Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet som Vanuatu.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “zelfinex.com” registrerades den 23 december 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat i Vanuatu. Han nämner att han tillhör ett företag Zelfinex Group Ltd som uppenbarligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Zelfinex?:

Zelfinex, genom att inte tillhandahålla tydlig information om dess placering och reglering, väcker betydande oro angående dess tillförlitlighet. Bristen på data om plats och reglering i Vanuatu, en jurisdiktion känd för sina lösare finansiella regler, utgör en potentiell risk för investerare. Brist på transparens i dessa avgörande aspekter kan göra användare sårbara för oetiska affärsmetoder.

Dessutom lägger klagomålet från FCA-tillsynsmyndigheten, den brittiska finansmyndigheten, för bedrägliga aktiviteter en betydande svårighetsgrad till befintliga problem. Ingripande av ett officiellt tillsynsorgan och anklagelser om bedrägeri är tydliga skäl för investerare att hålla sig borta från Zelfinex. Förekomsten av bedrägliga aktiviteter äventyrar plattformens integritet och sätter investerarnas medel på spel.

Kombinationen av bristen på information om plats och reglering, tillsammans med rapportering av bedrägliga aktiviteter, belyser faran med Zelfinex. Investerare rekommenderas starkt att undvika denna plattform och leta efter säkrare och mer transparenta alternativ på finansmarknaden för att skydda sina tillgångar och undvika eventuella risker förknippade med ansedda mäklare.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Zelfinex.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Zelfinex:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Zelfinex:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Zelfinex?

Zelfinex är en investeringsplattform för kryptovaluta.

Är Zelfinex en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Zelfinex pålitlig?

Zelfinex är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Zelfinex?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (112 röster)

2 kommentarer om «ÄR Zelfinex PÅlitlig? Åsikter»

 1. Lurad svar

  Denna mäklare får aldrig dina pengar. De lurade min fru, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Scammed, Zelfinex är en SCAM, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *