✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR XVXT PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera XVXT. Är XVXT-finansieringsmäklaren (med webbplatsen xvxt.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att XVXT är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetNämner att vara en del av X SHARPE LLC
🌍 AdressNämner inte var den ligger
📄 registreringDet står inte om det är registrerat
🛡️ RegelsmärtaNämner inte om det är reglerat
☎️ TelefonNämner inte
📧 E-postadress Nämner inte
🌐 Hemsidaxvxt.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderNämner Visa, MasterCard och PayPal
Företagstypfinansieringsmäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som XVXT erbjuder; De är indelade i 5 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Konto 1$99
Konto 2$219
Konto 3$329
Konto 4$499
Konto 5$999

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

XVIXT webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "xvxt.com" registrerades den 23 augusti 2007. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen listar vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "X SHARPE LLC" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ XVXT OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "xvxt.com" registrerades den 23 augusti 2007.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera 90% lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat.

Han nämner att han tillhör ett företag X SHARPE LLC som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM XVXT?:

XVXT är ett företag som väcker allvarliga frågor om dess transparens och tillförlitlighet. För det första nämner den inte dess läge, vilket representerar en tydlig brist på transparens när det gäller nyckelinformation som investerare behöver för att utvärdera företagets säkerhet. Utan att veta var det är baserat är det svårt att lita på dess legitimitet. Dessutom ger företaget inga detaljer om sin reglering, vilket indikerar att det är ett oreglerat företag. Denna brist på regulatorisk tillsyn är mycket oroande, eftersom investerare inte har något skydd i händelse av problem.

Dessutom har XVXT ett mycket dåligt rykte på internet, med flera klagomål från kunder som har uttryckt sitt missnöje med de tjänster som erhållits. ⚠️ Varning: För att göra saken värre säger sig företaget generera en lönsamhet på 90 %, en siffra så hög att den verkar överdriven och förmodligen falsk. Löften om alltför hög avkastning tyder ofta på bedrägliga system. Du rekommenderas att fortsätta med extrem försiktighet när du överväger alla affärsrelationer med XVXT på grund av dessa rörande röda flaggor.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För närvarande finns det inga uppdateringar för XVXT.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN XVXT:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA XVXT:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är XVXT?

XVXT är ett finansiellt investeringsbolag.

Är XVXT en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är XVXT pålitlig?

XVXT är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från XVXT?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (120 röster)

2 kommentarer om «ÄR XVXT PÅlitlig? Åsikter»

 1. Ari svar

  De erbjuder mig att investera, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ari, XVXT är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *