✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR XTBOPTION PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera XTBOPTION. Är XTBOPTION kryptovalutamäklare (med webbplatsen xtboption.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att XTBOPTION är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetXTB International Limited (XTB)
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaFSC (Belize)
☎️ Telefon+19783938020
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaxtboption.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+19783938020


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Nedan presenterar jag en kort analys av de olika planer/konton som XTBOPTION erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Jag bifogar en tabell med detaljerad information om de minsta insättningar som krävs för varje typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Hanterad£ 500
Professional£ 1000
Premium£ 5000
Mini£ 300


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

XTBOPTION webbplats
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "XTB International Limited (XTB)" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "xtboption.com" registrerades den 14 september 2022. 🚩
 • Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator, vilket är fallet med Belize. 🚩

⭐ XTBOPTION Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator som Belize.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "xtboption.com" registrerades den 14 september 2022.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat i Belize (mycket osäkert reglering Det nämns att tillhöra ett företag XTB International Limited (XTB) som tydligen är ett falskt företag). Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM XTBOPTION?:

Den information som finns tillgänglig om XTBOPTION, en mäklare, tyder på allvarliga farhågor om dess äkthet y pålitlighet. Trots att man påstår sig vara associerad med företaget XTB International Limited, finns det inga bevis för denna enhet i registren, vilket väcker frågor om dess legitimitet. Vidare har den påstådda reglering i Belize, en osäker tillsynsmyndighet, och den påstådda Plats i Storbritannien, vilket verkar vara vilseledande, Oron för transparens och kundskydd ökar.

XTBOPTIONs negativa rykte på internet, uppbackad av många kundklagomål, antyder betydande problem i tjänsternas kvalitet och möjligen oetiska affärspraxis. Den senaste CNMV-klagomål för kloning av en auktoriserad signatur lägger ännu större vikt till farhågor om detta företags integritet.

Extrem försiktighet rekommenderas när man överväger någon typ av transaktion med XTBOPTION, med tanke på otydligheten angående dess företagsförening, dess påstådda reglering i Belize och klagomålet om signaturkloning från CNMV.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt XTBOPTION av KLON AV EN AUKTORISERAD SIGNATUR.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN XTBOPTION:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA XTBOPTION:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är XTBOPTION?

XTBOPTION är en investeringsmäklare specialiserad på kryptovalutor, vilket innebär köp, försäljning och handel med olika typer av kryptovalutor.

Är XTBOPTION en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är XTBOPTION pålitlig?

XTBOPTION är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från XTBOPTION?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (308 röster)

2 kommentarer om «ÄR XTBOPTION PÅlitlig? Åsikter»

 1. Jordi svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jordi, XTBOPTION är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *