✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR XBMarkets PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera XBMarkets. Är XBMarkets kryptovalutamäklare (med webbplats xbmkfx.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att XBMarkets är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetRedpine Capital Ltd
🌍 AdressNämner att de finns på Cypern
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaDet nämns att regleras i CySEC men det är falskt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaxbmkfx.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor och Skrill
FöretagstypKryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

XBMarkets erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

XBMarkets webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”xbmkfx.com” registrerades den 06 november 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Redpine Capital Ltd" i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ XBMarkets Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger på Cypern, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “xbmkfx.com” registrerades den 06 november 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CySEC, finanstillsynsmyndighet på Cypern. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Redpine Capital Ltd som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM XBMarkets?:

XBMKFX är en investeringsmäklare som väcker flera viktiga problem för potentiella investerare. För det första är bristen på transparens om dess plats en röd flagga, eftersom den inte nämner dess plats eller påstår sig vara belägen på Cypern, vilket kan vara falskt. Vidare väcker bristen på information om företaget som det tillhör tvivel om mäklarens legitimitet och seriositet. Även om det nämns att tillhöra Redpine Capital Ltd, verkar detta påstående vara falskt eller åtminstone inte stöds av verifierbar information

En annan störande aspekt är frånvaron av något omnämnande av reglering från XBMKFX. Bristen på reglering lämnar investerare utan det nödvändiga skyddet och ökar risken för oetiska eller bedrägliga handelsmetoder från mäklarens sida. Dessutom antyder förekomsten av klagomål och dåliga kommentarer online från missnöjda kunder möjliga problem med kvaliteten på tjänsterna som erbjuds av XBMKFX. Dessa negativa vittnesmål bör beaktas av investerare när de utvärderar mäklarens tillförlitlighet.

Slutligen bekräftar klagomålet från tillsynsmyndigheten CySEC, Cyperns finanstillsynsmyndighet, misstankar om bristen på reglering och potentiellt tvivelaktiga metoder för XBMKFX. Detta officiella klagomål är ett tydligt varningstecken för investerare och bör avskräcka dem från att betrakta denna mäklare som ett genomförbart alternativ. Sammantaget gör bristen på transparens, bristen på reglering, negativa vittnesmål och klagomål från regulatorer XBMKFX till ett extremt riskabelt investeringsalternativ som bör undvikas.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la CySEC, finanstillsynsmyndighet på Cypern, har rapporterat XBMarkets.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN XBMarkets:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA XBMarkets:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är XBMarkets?

XBMarkets erbjuder ett brett utbud av investeringstjänster inklusive ädelmetaller, olja, valuta, kryptovalutor, aktier och råvaror.

Är XBMarkets en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är XBMarkets pålitlig?

XBMarkets är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från XBMarkets?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (403 röster)

2 kommentarer om «ÄR XBMarkets PÅlitlig? Åsikter»

 1. Hugo svar

  Denna mäklare kommer att lura dig. Jag säger dig av EGEN erfarenhet, de stjäl allt du skickar! Gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Hugo, XBMarkets är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *