✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Wisewealth Trade PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Wisewealth Trade. Är det kryptovaluta-, fastighets-, råvaru- och guldmäklare Wisewealth Trade (med webbplatsen wisewealth-trade.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Wisewealth Trade är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressFörenade kungariket
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidawisewealth-trade.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta, fastigheter, råvaror och guldmäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Wisewealth Trade erbjuder inte olika kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Wisewealth Trades webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “wisewealth-trade.com” registrerades den 23 oktober 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE OM Wisewealth Trade:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Påståendet att Wisewealth Trade är beläget i Storbritannien väcker frågor om sanningshalten i denna information. Det föreslås att man fortsätter med försiktighet på grund av denna brist på transparens angående dess placering.

2)Bristen på information om regleringen av Wisewealth Trade tyder på att det kan vara ett oreglerat företag. Denna faktor ökar riskerna med att investera i denna plattform.

3) Den senaste registreringen av domänen "wisewealth-trade.com" den 23 oktober 2023 indikerar att företaget har begränsad erfarenhet på marknaden. Denna brist på meritlista kan påverka investerarnas förtroende för företaget.

4) Förekomsten av kundklagomål på Internet om Wisewealth Trade indikerar ett negativt rykte för företaget. Dessa klagomål bör beaktas när man utvärderar plattformens tillförlitlighet.

5) Klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FCA och den brittiska finansmyndigheten väcker allvarliga farhågor om säkerheten och legitimiteten för Wisewealth Trade. Försiktighet rekommenderas när du överväger investeringar med detta företag.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Wisewealth Trade?:

Informationen som tillhandahålls om Wisewealth Trade belyser ett antal viktiga frågor som potentiella investerare bör ha i åtanke när de överväger ett partnerskap med denna plattform. För det första tyder otydligheten om företagets placering, trots att de påstår sig vara i Storbritannien, en brist på transparens som kan leda till misstro. Försiktighet rekommenderas inför denna otydlighet. 🚩

Dessutom väcker frånvaron av detaljer om regleringen av Wisewealth Trade allvarliga frågor om dess tillsynsstatus. Denna brist på reglering kan öka riskerna förknippade med handel på denna plattform, eftersom investerare kanske inte har tillräckligt skydd i händelse av tvister eller ekonomiska problem.. Investerare uppmanas att överväga denna brist på reglering när de fattar investeringsbeslut.

Wisewealth Trades begränsade ålder på marknaden, med sin domän som nyligen registrerades i oktober 2023, tyder på en brist på meritlista och erfarenhet inom sektorn. Denna brist på meritlista kan påverka investerarnas förtroende för plattformen och bör beaktas när man utvärderar dess tillförlitlighet. Dessutom understryker förekomsten av onlinekundklagomål och klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FCA och den brittiska finansmyndigheten vikten av att vara försiktig när man överväger investeringar med Wisewealth Trade. 🕵️‍♂️


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Financial Authority i Storbritannien, har rapporterat Wisewealth Trade.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Wisewealth Trade:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Wisewealth Trade:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Wisewealth Trade?

Wisewealth Trade är en investeringsmäklare som täcker ett brett utbud av tillgångar, från kryptovalutor och fastigheter till råvaror och guld.

Är Wisewealth Trade en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Wisewealth Trade pålitlig?

Wisewealth Trade är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Wisewealth Trade?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (315 röster)

2 kommentarer om «ÄR Wisewealth Trade PÅlitlig? Åsikter»

 1. Adrian svar

  Den här mäklaren ÄR BLUFFÄR!!! BEDRÄGERI!. Jag säger dig av EGEN erfarenhet, de stjäl allt du skickar! Gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Adrián, Wisewealth Trade är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *