✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

Weltsys recension

Åsikter och information om mäklaren Weltsys

 

¿Det är den verkligt pålitliga mäklaren Weltsys (även känd som weltsys.com).? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Weltsys-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Weltsys bygger på: Hong Kong.

Om vi ​​pratar om reglering, Weltsys är: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, Weltsys är en oreglerad mäklare.

Weltsys hemsida
Weltsys hemsida

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Weltsys erbjuder. När det gäller Weltsys märkte vi att de inte ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Weltsys-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som Weltsys erbjuder, lite information om vad Weltsys erbjuder, egentligen inte mycket mer.

 

Weltsys funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: de nämner det inte

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: weltsys.com

Klargörande: Investeringsbolaget Weltsys arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Weltsys värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare, de nämner att de är baserade i Hong Kong men de har inte reglerna i det här landet, så vi tror att de inte riktigt har en bas där, de nämner inte vilket företag de tillhör, när de söker efter information och andra utvärderingar om Weltsys hittade vi ett stort antal negativa recensioner. De erbjuder automatiserade handelssystem, som mestadels är relaterade till bedrägerier.

Uppdatering augusti 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har anmäld till Weltsys för bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Weltsys? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Weltsys – weltsys.com»

 1. eduardo svar

  För mer än ett år sedan gick jag med i weltsys på rekommendation av en vän. Tillsammans med en annan vän köpte vi 1 ethereum tillsammans, vilket var minimum för att komma in i en grundplan. Det antogs att vi efter ett år skulle ha två valutor. som vi kunde återinvestera eller sälja och efter 1 månad kunde vi ta ut 5% av vinsten varje måndag, men för tillfället har vi inte kunnat ta ut något, uttaget syns helt enkelt inte, det syns bara i status som väntande, en annan kollega i samma situation De berättade för mig att de uppdaterade en policy på sin sida som säger att de inte arbetar eller utför några tjänster i USA, Kanada, Mexiko, bland andra länder i Amerika... Hur skulle jag kunna få tillbaka dessa mynt eftersom de är för närvarande på 60k och i mitt kontosaldo?De summerar till nästan 3 tusen dollar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Eduardo, den här mäklaren ringde Weltsys är en SCAM, har många investerare fördömt Weltsys för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *