✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR WealthBloom PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera WealthBloom. Är WealthBloom kryptovalutamäklare (med webbplatsen wealthbloom.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att WealthBloom är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta och fastighetsmäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressFörenade kungariket
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 12 juni 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidawealthbloom.net
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+ 447-851-879-956


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som WealthBloom erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
FÖRRÄTT  $100 
PREMIUM $1000 
AVANCERAD $5000 
VIP $10000 
PROMO $1000 


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

WealthBloom webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”wealthbloom.net” registrerades den 12 juni 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare så nämner inte företaget att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Dessutom anger inte webbplatsen vem som äger den, vilket visar en tydlig brist på transparens i kritisk information.🚩

⭐ WealthBloom Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

2) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "wealthbloom.net" registrerades den 12 juni 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner genererar upp till en 35% lönsamhet , som är så bra och over the top, jag tror att det är fejk.

”För att vara ärlig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat och anger inte vilket företag det tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM WealthBloom?:

WealthBloom presenterar flera röda flaggor som bör övervägas innan du gör någon investering. Först och främst företaget nämner inte att vara reglerad Det ger inte heller information om dess reglering, vilket tyder på att det är en enhet INTE REGLERAD. Bristen på regulatorisk tillsyn är en viktig faktor som ökar risken för att investera i denna mäklare.

Dessutom, även om WealthBloom påstår sig vara belägen i Förenade kungariket, finns det indikationer på att denna information kan vara vilseledande. Den här typen av platsinkonsekvens väcker tvivel om företagets transparens och rekommenderar att man går vidare med extrem försiktighet. ⚠️ Likaså har företaget en dåligt rykte på internet, med flera Kundens klagomål som lyfter fram problem i deras verksamhet och tjänster.

Slutligen lovar WealthBloom generera upp till 35 % lönsamhet, en figur som verkar överdrivet och förmodligen falskt. Utöver detta registrerades domänen "wealthbloom.net" på 12 juni 2023, vilket indikerar att företaget har mycket liten anställning eller erfarenhet. Denna brist på meritlista och löftet om extraordinär avkastning är faktorer som bör ses med skepsis av alla potentiella investerare.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN WealthBloom:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA WealthBloom:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är WealthBloom?

WealthBloom är en investeringsmäklare som specialiserat sig på kryptovalutor och fastigheter.

Är WealthBloom en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är WealthBloom pålitlig?

WealthBloom är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från WealthBloom?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (453 röster)

2 kommentarer om «ÄR WealthBloom PÅlitlig? Åsikter»

 1. Mila svar

  Det här företaget ÄR BLUFF!!! BEDRÄGERI!. De lurade min fru, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mila, WealthBloom är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *