✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Wavestrader PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Wavestrader. Är Wavestrader kryptovalutamäklare (med wavestrader.io webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Wavestrader är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressSchweiz
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+41449746765
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 6 november 2023 (mycket nyligen)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidawavestrader.io
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypCFD-mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+41449746765


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Wavestrader erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Mikro $2,500
Standard$5,000
Advanced Open water$15,000
VIP$50,000
Elite$250,000
Platinium$1,000,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Wavestraders hemsida
 • Som jag nämnt tidigare hänvisar företaget inte till någon reglering, vilket får mig att tro att det skulle kunna vara ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen ”wavestrader.io” registrerades den 6 november 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ Wavestraders Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget lämnar ingen information om sin reglering, vilket tyder på att det kan vara ett oreglerat företag.

2) Även om företaget nämner att vara beläget i Schweiz, finns det tvivel om sanningshalten i detta uttalande. Extrem försiktighet rekommenderas i detta avseende.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "wavestrader.io" registrerades den 6 november 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

6) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Wavestrader?:

Wavestrader tar upp flera betydande farhågor som investerare bör vara medvetna om innan de överväger någon typ av affärsrelation med företaget. Först av allt, bristen på information om dess reglering antyder att det kan vara en enhet inte reglerad, vilket ökar riskerna förknippade med investeringen. Dessutom, även om företaget hävdar att det är beläget i Schweiz, finns det tvivel om sanningshalten i detta påstående, vilket understryker behovet av extrem försiktighet när man utvärderar dess trovärdighet. ❗️

Dessutom begränsad tjänstgöringstid eller karriär av Wavestrader på marknaden, vilket framgår av registreringen av domänen "wavestrader.io" i November 2023, väcker frågor om dess erfarenhet och långsiktiga stabilitet. Denna brist på historia bidrar till dåligt rykte på internet att företaget har ackumulerat, med många Kundens klagomål som lyfter fram oro för deras tjänster och praxis.

Slutligen, klagomål som lämnats in av finansiella tillsynsmyndigheter såsom CNMV (National Securities Market Commission) förstärker oro över säkerheten och legitimiteten för Wavestrader. Dessutom löften om hög avkastning på investeringar, det verkar överdrivet och orealistiskt, väcka allvarliga tvivel om sanningshalten i företagets påståenden. Med tanke på dessa faktorer rekommenderas investerare att träna extrem försiktighet innan du engagerar dig i Wavestrader. ⚠️


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Wavestrader.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Wavestrader:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Wavestrader:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Wavestrader?

Wavestrader är en CFD-investeringsmäklare.

Är Wavestrader en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Wavestrader pålitlig?

Wavestrader är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Wavestrader?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (350 röster)

2 kommentarer om «ÄR Wavestrader PÅlitlig? Åsikter»

 1. David svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. Det är sant, jag kunde inte dra mig tillbaka, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej David, Wavestrader är en lurendrejeri, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *