✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR VipsMarkets Crypto PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera VipsMarkets Crypto. Är kryptovaluta mäklare VipsMarkets Crypto (med webbplatsen vipsmarkets.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? YoJag kommer att undersöka i detalj för att bestämma tillförlitligheten hos denna plattform.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att VipsMarkets Crypto är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 24 oktober 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidavipsmarkets.net
📧 E-postadress Har inte
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

VipsMarkets Crypto erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

VipsMarkets kryptowebbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”vipsmarkets.net” registrerades den 24 oktober 2023. Det vill säga att det är en relativt ny webbplats. 🚩
 • Som jag nämnde ovan gör inte företaget anspråk på att vara reglerat, vilket väcker frågor om dess legitimitet och säkerhet. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem som äger den, vilket tyder på bristande transparens i företaget. 🚩

⭐ VipsMarkets Crypto Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget hänvisar inte till sin reglering eller lämnar information om sin regleringsstatus. Detta tyder på att det kan vara ett oreglerat företag, vilket är en anledning till oro.

3) Jag noterar att företaget har en relativt kort historia. Domänen "vipsmarkets.net" registrerades den 24 oktober 2023. Denna brist på meritlista kan skapa osäkerhet om dess tillförlitlighet och erfarenhet på marknaden.

4) Det finns en anmärkningsvärd närvaro av klagomål från kunder på Internet, vilket indikerar problem med företagets tjänster eller affärspraxis. Detta negativa rykte är en viktig faktor att tänka på när du utvärderar din pålitlighet.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM VipsMarkets Crypto?:

VipsMarkets Crypto, en investeringsmäklare, tar upp flera viktiga frågor som investerare bör tänka på innan de samarbetar med dem. För det första avslöjar inte företaget sin PLATS, vilket resulterar i en brist på transparens som kan vara oroande för investerare, eftersom platsinformation är avgörande för att bedöma företagets säkerhet.

Dessutom frånvaron av REFERENSER TILL FÖRORDNING eller information om dess regulatoriska status tyder på att VipsMarkets Crypto kan vara ett företag INTE REGLERAD, vilket är en anledning till oro på grund av bristen på regulatorisk tillsyn.

La RELATIVT KORT ÅLDER av företaget, vilket framgår av registreringen av domänen "vipsmarkets.net" i oktober 2023, ökar osäkerheten om dess tillförlitlighet och erfarenhet på marknaden. Dessutom den betydande närvaron av KUNDENS KLAGOMÅL på internet och klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin och Federal Superintendency of Financial Supervision understryker oro för företagets säkerhet. 🚨


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision, har fördömt VipsMarkets Crypto.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN VipsMarkets Crypto:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING VipsMarkets Crypto:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är VipsMarkets Crypto?

VipsMarkets Crypto är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är VipsMarkets Crypto en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är VipsMarkets Crypto pålitlig?

VipsMarkets Crypto är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från VipsMarkets Crypto?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (215 röster)

2 kommentarer om «ÄR VipsMarkets Crypto PÅlitlig? Åsikter»

 1. Ava svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ava, VipsMarkets Crypto är en SCAM, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *