✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Verso Corp PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Verso Corp. Är valuta- och indexmäklaren Verso Corp (med webbplatsen verse-corp-network.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Verso Corp är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetVERSE CAPITAL LTD
🌍 AdressNämner att de finns på Cypern
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidaverse-corp-network.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypindex och valutamäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Verso Corp erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundutbildningspaket $250
Investeringspaket$500
Handel och tågpaket$500
Trade & Train Live Trading Package$1,500
VIP-skyltpaket$500


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Verso Corps webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “verse-corp-network.com” registrerades den 15 maj 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta “VERSE CAPITAL LTD” i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN Verso Corp:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger på Cypern, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “verse-corp-network.com” registrerades den 15 maj 2023. Den är väldigt ny. Det äger också följande webbplatser: versecorp-network.com, verse-corpnetwork.com, verse-corp.com, versenetwork.org, verse-corp.net, versecorp-network.com, verse-corp-network.com, versenetwork .org, där de förmodade platserna eller företagen bakom sådana webbplatser inte stämmer överens.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera upp till 180% årlig lönsamhet, vilket säkerställer att det kan uppnå avkastning som är för hög för att vara verklig.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: AMF, French Financial Authority och BaFin, Federal Financial Supervisory Authority, har rapporterat Verso Corp. Det är ett mycket osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag VERSE CAPITAL LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Verso Corp?:

Brist på transparens och frånvaro av avgörande data som reglering, faktisk plats och ägande gör Verso Corp till ett extremt riskabelt investeringsalternativ. Omnämnandet av en plats på Cypern, som verkar vara falsk, förvärrar bara dessa farhågor. Dessutom indikerar det faktum att det rapporteras av tillsynsmyndigheten AMF, den franska finansmyndigheten, möjliga tvivelaktiga affärsmetoder eller regelöverträdelser.

I avsaknad av tillförlitlig information och rapportering från en större finansiell tillsynsmyndighet, rekommenderas investerare starkt att undvika transaktioner med Verso Corp. Kapitalbevarande och finansiell säkerhet måste prioriteras, och detta kan bäst uppnås genom att välja mäklare som är vederbörligen reglerade och transparenta i deras verksamhet.

På grund av dess negativa rykte, bristande transparens och rapportering från AMF bör investerare hålla sig borta från Verso Corp och leta efter säkrare och mer pålitliga alternativ för att genomföra sina investeringsaktiviteter.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la AMF, franska finansmyndigheten, har fördömt Verso Corp.

2) Uppdatering maj 2024: BaFin, Federal Financial Supervisory Authority, har fördömt Verso Corp.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Verso Corp:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Verso Corp:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Verso Corp?

Verso Corp är en investeringsmäklare specialiserad på index och valuta som erbjuder ett automatiserat system för att underlätta sina kunders verksamhet.

Är Verso Corp en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Verso Corp pålitlig?

Verso Corp är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Verso Corp?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (470 röster)

2 kommentarer om «ÄR Verso Corp PÅlitlig? Åsikter»

 1. Gonzalo svar

  Det här företaget ÄR BLUFF!!!. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gonzalo, Verso Corp är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de bör aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *