✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Universe Pay Group PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att diskutera Universe Pay Group. Är investeringsbanken Universe Pay Group (med webbplats universepgroup.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att genomföra en detaljerad undersökning för att utvärdera säkerheten och tillförlitligheten för denna finansiella institution.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Universe Pay Group är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypinvesteringsbanken
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 6 december 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidauniversepgroup.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+4479607600031
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+4479607600031


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Universe Pay Group erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Universe Pay Groups webbplats
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "universepgroup.com" registrerades den 6 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter om Universe Pay Group:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Bristen på regulatorisk information på webbplatsen tyder på att företaget skulle kunna verka utan att vara föremål för något regelverk. Denna brist på tillsyn kan öka riskerna för investerare och deras tillgångar.

2) Även om företaget påstår sig vara lokaliserat i USA, finns det en möjlighet att det försöker vilseleda om sin faktiska plats. Därför är det tillrådligt att vara extremt försiktig när du överväger interaktion med den.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "universepgroup.com" registrerades den 6 december 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att ge investerare en 100% cashback, vilket är så bra att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Universe Pay Group?:

Universe Pay Group nämner att de befinner sig i USA, men det finns allvarliga tvivel om sanningshalten i detta uttalande, vilket kan tyda på ett försök till bedrägeri. 🚩 Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det är en OREGULERAT företag, vilket är alarmerande eftersom reglering är avgörande för transparens och säkerhet i finansverksamheten.

Domänen "universepgroup.com" registrerades nyligen, den 6 december 2023, vilket indikerar att företaget har mycket liten anciennitet eller historia. Dessutom nämner inte webbplatsen vem den tillhör, vilket visar på en tydlig brist på transparens i viktig information. 🚩 Företagets dåliga rykte på internet, med stöd av många kundklagomål, förvärrar tvivel om dess tillförlitlighet ytterligare.

Löftet att ge investerare 100 % cashback verkar för bra för att vara sant och är mycket misstänkt. 🚩 Till sist, Universe Pay Group har fördömts av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive CNMV, National Securities Market Commission, och understryker riskerna med denna plattform. Det rekommenderas att ha BRA OMHÄNDERTAGANDE när man överväger någon investering med detta företag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Universe Pay Group.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Universe Pay Group:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Universe Pay Group:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Är Universe Pay Group pålitlig?

Universe Pay Group är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Är Universe Pay Group en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Vad är Universe Pay Group?

Universe Pay Group är en investeringsbank.

Hur får man tillbaka pengar från Universe Pay Group?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (340 röster)

2 kommentarer om «ÄR Universe Pay Group PÅlitlig? Åsikter»

 1. Lurad svar

  Denna mäklare är INTE PÅlitlig. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Scammed, Universe Pay Group är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *