✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Universe Coin PÅlitligt? Åsikter

I denna recension kommer jag att analysera Universe Coin. Är Universe Coin cryptocurrency mäklare (med webbplats universecoinminers.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att göra omfattande forskning för att svara på dessa frågor.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Universe Coin är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypKryptovaluta mäklare
📌 AdressNämn att den ligger i USA
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidauniversecoinminers.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 21 november 2022
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Universe Coin erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
FÖRRÄTT$1000
PREMIUM$5000
DELUXE$15000
VIP$25000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Universe Coin webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “universecoinminers.com” registrerades den 21 november 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐UNIVERSE COIN OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "universecoinminers.com" registrerades den 21 november 2022.

3) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Universe Coin?:

Utifrån de punkter jag har nämnt verkar det som att vi har att göra med en ganska tveksam mäklare. För det första verkar deras påstående om att vara belägna i USA vara falskt, vilket tyder på att de kan försöka vilseleda investerare om deras verkliga plats. Denna typ av brist på transparens är en röd flagga.

Det faktum att företaget inte är reglerat är dessutom ytterst oroande. Utan korrekt reglering löper investerare risken att inte skyddas mot eventuella orättvisa eller till och med bedrägliga handelsmetoder från mäklarens sida.

Dåligt rykte på nätet, kundklagomål och orealistiska löften om höga avkastningsgrader är andra stora röda flaggor som indikerar att denna mäklare kanske inte är pålitlig. Dessutom bekräftar klagomålet från finansiella tillsynsmyndigheter, såsom CNMV, detta företags bristande tillförlitlighet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Universe Coin.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Universe Coin:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Universum Coin:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Universe Coin?

Universe Coin är en investeringsmäklare som specialiserat sig på kryptovalutor och kryptovalutabrytning.

Är Universe Coin en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Universe Coin pålitligt?

Universe Coin är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Universe Coin?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (333 röster)

2 kommentarer om «ÄR Universe Coin PÅlitligt? Åsikter»

 1. Carlos svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. De poserar som geniala investeringsinvesterare och är bara expertbedragare i SCAM, fall inte för det, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Carlos, Universe Coin es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *