✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

UKInvest opinion

⭐ Åsikter och information om UKInvest-mäklaren ⭐

¿Är UKInvest-mäklaren (även känd som ukinvest.trade) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är UKInvest pålitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är UKInvest? UKInvest är en mäklare av: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? UKInvest baseras på: inte nämnt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, UKInvest-mäklaren nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

UKInvest webbplats
UKInvest webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som UKInvest erbjuder. När det gäller UKInvest noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton/planer: Explorer Account, Basic Account, Silver Account, Gold Account och Platinum Account.

🔹 Explorer-konto- Minsta initiala insättning på $ 250.

🔹 Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 2.500.

🔹 Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000.

🔹 Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000.

🔹 Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om några grundläggande begrepp inom handelsvärlden, information om de produkter de erbjuder, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ UKInvest-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakt från sidan

🔸 webbplats: ukinvest.trade

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ UKInvest värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om UKInvest vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är UKInvest säkert? Hur pålitlig är UKInvest? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om UKInvest.

Update Uppdatering från juli 2021: CNMV, spansk finansregulator, har anmält UKInvest på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av UKInvest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (301 röster)

4 kommentarer om «UKInvest – ukinvest.trade»

 1. anonym svar

  Jag på UKINVEST. HANDEL

  Jag betalade för att pengarna skulle bli lagliga och avsatte en 5℅ till mellanbanken och ingenting alls. Vad jag kan göra? Jag vet inte vad jag ska göra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej anonym, den här mäklaren ringde UKInvest är en bluffCNMV (den spanska finanstillsynsmyndigheten) har sagt upp UKInvest för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Peter svar

  Jag tvivlar, jag kan inte få tillbaka mina pengar och nu när CNMV har rapporterat dem vet jag inte vad jag ska göra...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Peter, den här mäklaren heter UKInvest är en bluffCNMV (den spanska finanstillsynsmyndigheten) har sagt upp UKInvest för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *