✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Din åsikt om smarta pengar

Yttranden och information om mäklaren Tu Dinero Inteligente ⭐

¿Är din smarta pengar (även känd som tudinerointeligente.com) mäklare verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? Är dina smarta pengar pålitliga? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är dina smarta pengar? Dina smarta pengar är en företag av: fondförvaltning och finansiell rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner verkar under ägo av Jose Angel Mejias.

✔️ Var är det baserat? Dina smarta pengar är baserade på: de nämner att de är baserade i Spanien, men de regleras inte av någon myndighet, tydligen är det en falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Tu Dinero Inteligente nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Din webbplats för smarta pengar
Din webbplats för smarta pengar

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som dina smarta pengar erbjuder. När det gäller Tu Dinero Inteligente hittar vi ingen information som indikerar att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, några informativa artiklar, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Funktioner i dina smarta pengar ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +34 696 654 078

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: yoursmartmoney.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Värdering av dina smarta pengar ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Dina smarta pengar vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är dina smarta pengar säkra? Hur pålitliga är dina smarta pengar? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om dina smarta pengar.

❗ Uppdatering från juli 2021: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt Dina smarta pengar på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Dina smarta pengar? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (249 röster)

2 kommentarer om «Dina smarta pengar - tudinerointeligente.com»

 1. Lurad svar

  Var försiktig, CNMV har redan varnat för dem efter att jag och andra fördömde dem. De är bedragare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Dina smarta pengar är en bluff, CNMV (Spanish Financial Regulator) har fördömt Tu Dinero Inteligente för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *