✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR TruCapitals PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera TruCapitals. Är TruCapitals investeringsutbildning (med trucapitals.com hemsida) verkligen tillförlitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att TruCapitals är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämner att de finns i Tijuana, Mexiko
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonWhatsApp + 52 664 2837111
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatrucapitals.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
FöretagstypUtbildningsutbildning och investeringar med en högfrekvent algoritm

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

WhatsApp + 52 664 2837111


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som TruCapitals erbjuder; De är uppdelade i 3 planer. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar efter typ av planer.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande$500
Visionär$3000
Pro$15000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TruCapitals webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”TruCapitals.com” registrerades den 18 oktober 2020. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ TruCapitals Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Mexiko, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "TruCapitals.com" registrerades den 18 oktober 2020. Den är väldigt ny.

3) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det nämns inte vilket företag det tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM TruCapitals?:

TruCapitals, under sken av att tillhandahålla verktyg för ekonomisk utbildning, har väckt betydande farhågor som understryker behovet av att utöva misstänksamhet när man överväger någon typ av relation med detta företag. Trots dess anspråk på att tillhandahålla utbildningsmöjligheter, intensifieras närvaron av en röd flagga av ackumuleringen av många kundklagomål online. Dessa klagomål, framförda av de som har interagerat med TruCapitals, pekar på potentiella problem i tjänsteleveransen eller kvaliteten på den utlovade ekonomiska utbildningen.

TruCapitals uppgivna placering i Mexiko bidrar också till oron, då man misstänker att denna information kan vara falsk. En annan störande aspekt är bristen på information om den enhet som TruCapitals tillhör. Företagets identitet är avgörande för att utvärdera organisationens finansiella stabilitet och övergripande anseende. Utelämnandet av dessa detaljer är en bidragande orsak till bristen på transparens och kan skapa misstro bland potentiella investerare.

Dessutom väcker TruCapitals bristande tjänstgöring frågor om dess meritlista och erfarenhet inom finansbranschen. Frånvaron av en solid meritlista gör det svårt att utvärdera dina tidigare resultat och tillförlitligheten hos dina tjänster. Informerat beslutsfattande och försiktighet är avgörande för att undvika potentiella finansiella risker eller besvikelser.


📣 VIDEORECENSION OM TRUCAPITALS

📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TruCapitals:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TruCapitals:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TruCapitals?

TruCapitals är ett företag som tillhandahåller utbildning genom medvetna sparmodeller och tillhandahåller finansiell utbildning och samtidigt är ett investeringsbolag med en högfrekvent algoritm.

Är TruCapitals en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TruCapitals pålitliga?

TruCapitals är ett företag som jag anser vara OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från TruCapitals?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (270 röster)

10 kommentarer om «ÄR TruCapitals PÅlitlig? Åsikter»

 1. Iker Pasto svar

  JAG TRODDE INTE JAG KOMMER ATT KUNNA ÅTERHÄLLA KAPITALEN, MEN JAG GJORDE DET, TACK VÄNNER VÄNNER. JAG TACKAR DIG

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Iker, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.
   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mary, de är bedragare, jag vet inte om du vill veta något mer?

   Hälsningar.

 2. John svar

  Tack för att du meddelade mig, jag var på väg att investera och det är bra att du granskade kommentarerna... tack för ditt utmärkta arbete... tack så mycket!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, tack för att du skrev och för att du läst våra recensioner innan du tog ett beslut som i det här fallet skulle ha förvandlats till en mardröm.

   Hälsningar.

 3. Alberto svar

  De ringde mig men kollade på webben och den lilla information de gav mig visar att det är en bluff, de har ingen reglering eller någon som stöder dem, företaget är nyskapat och ingen garanterar avkastningen av de investerade pengarna... t riskera det, jag Jag såg redan att de är en bedrägeri!!!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alberto, TruCapitals är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är allt FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn !, (vi gör mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. Leo svar

  De vill att jag ska bli kund, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, TruCapitals är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är allt FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn !, (vi gör mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *