✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Trive PÅlitlig? Åsikter

 

I denna publikation kommer jag att analysera TriveÄr Trive (även känd som trive.com) mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Är Trive pålitlig? Jag ska titta närmare på det här företaget.

Jag kommer att göra en djupgående analys av företaget Trive.


ℹ️ MÄKLARINFORMATION:

Här kommer jag att gå vidare med att analysera nyckeldata om företaget såsom: företag som det tillhör, adress, reglering, kontaktsätt. Nämner företaget vilket företag det tillhör? Nämner de var deras kontor finns? Nämner de företagets ålder? Detta är intressanta data som vi måste känna till när vi investerar hos en mäklare.

Information Om företaget
🏛 företaget Trive Financial Services Malta Limited
🌍 AdressVåning 5, The Penthouse, Lifestar, Calle Testaferrata, Ta' Xbiex XBX1403, Malta y C/ Gran Vía, 4, 28013 Madrid, Spanien
📄 registreringRegistrerad på Malta
🛡️ RegelsmärtaDen nämner att vara reglerad av MFSA och CNMV
☎️ Telefon+356 203 41530
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatrive.com
💬 ChatNej
FöretagstypEFT

📞 LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+356 203 41530


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Trive erbjuder inte olika typer av konton eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Trives hemsida

När jag analyserar Trive-webbplatsen lyfter jag fram de utbildningsresurser den erbjuder, en förklaring av produkterna där kapitalet investeras, företagets läge och kontaktsätten.


Trives Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

Jag har hittat flera positiva recensioner och kommentarer om denna mäklare. De verkar vara ett bra val, och jag har inte kunnat hitta några dåliga recensioner, klagomål eller dåliga kommentarer om dem när jag skrev denna recension. Du kan hitta i slutet av denna recension fler kommentarer och åsikter från användare och kunder på företaget.

"Trive är en Maltabaserad mäklare. Även om det är reglerat har det inte de bästa reglerna. Hittills har jag inte upptäckt några tecken på bluff. Det verkar vara ett seriöst företag. Dessutom föreslår jag att du är försiktig. Kom ihåg att de allra flesta handlare förlorar sina pengar på investeringar.


💬 RECENSIONER:

Jag har hittat olika recensioner och positiva kommentarer om denna mäklare. Jag tycker ärligt talat att de är ett bra alternativ, och jag har inte kunnat hitta några dåliga recensioner, klagomål eller dåliga kommentarer om dem när jag skapade den här recensionen. Du kan hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Trive? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att också lämna din åsikt!


???? SENASTE UPPDATERINGARNA:

1) Uppdatering januari 2024: För LATAM-kunder ligger den i Mauritius, en mycket osäker plats och vi rekommenderar den inte.


✔️ KRÄV – TA UT PENGAR FRÅN Trive:

Om det du letar efter är att ta ut dina pengar från Trive, kommer jag att förklara vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du hittar några svårigheter lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


VANLIGA FRÅGOR – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Trive?

Trive är ett EFT-investeringsbolag.

Är Trive en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det inte det, jag tycker att det är ett säkert företag, det finns inga tecken på bluff.

Är Trive pålitlig?

Det verkar vara ett seriöst företag, var ändå försiktig med dina investeringar och pengarna du investerar.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Här kan du hitta de bästa mäklarna.

Hur får man tillbaka pengarna från Trive?

Om det du letar efter är att ta ut ditt kapital från Trive, kontakta dem (med support) de hjälper dig gärna med ditt uttag. Eller helt enkelt starta ditt uttag via plattformen.

Hur stänger jag mitt konto med Trive?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Trive är reglerad?

Mäklaren är reglerad, du kan även verifiera den själv på deras hemsida.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (301 röster)

2 kommentarer om «ÄR Trive PÅlitlig? Åsikter»

 1. Tobias svar

  Det här företaget kommer att lura dig. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tobias, Trive är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *