✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR DET TRII PÅLITLIG? Åsikter

I den här recensionen kommer jag att fördjupa mig i TRII, en equity fintech-plattform baserad på dess trii.co-webbplats. Är denna plattform verkligen pålitlig? Är det säkert att investera pengar med detta företag? Jag kommer att undersöka grundligt för att ge en fullständig utvärdering av TRII.

I den här recensionen kommer jag att dela min åsikt om TRII-plattformen. Nedan hittar du min fullständiga åsikt.


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetTT SAS Group
Företagstypfintech-plattform i aktier
🌍 AdressColombia
📄 registreringInte nämnt
📖Registreringsdatum 2019-04-24
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+525588970380
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatrii.co
💬 ChatJa

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som TRII erbjuder; När det gäller denna mäklare nämner mäklaren ingen information om att ha olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TRII hemsida
 • Domänen "trii.co" registrerades den 24 april 2019, vilket visar att den har en betydande ålder jämfört med andra webbplatser.
 • Webbplatsen nämner vilket eller vilka företag den tillhör: Securcap Securities Ltd och Wanakena Ltd.
 • Otydligheten angående TRII-reglering är oroande och kan orsaka oro bland användarna.

⭐ TRII OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är väldigt tydligt med sin verkliga plats: Colombia.

3) Webbplatsens ålder är en viktig faktor att tänka på när man utvärderar TRIIs trovärdighet. Domänen "trii.co" registrerades den 24 april 2019, vilket indikerar att den har funnits på marknaden under en längre tid.

4) Företaget har ett utmärkt rykte på internet. Jag har inga klagomål angående detta.

2) Avsaknaden av information om regleringen av TRII är en oroande aspekt.

5) Företagets handelsplattform är faktiskt väldigt bra liksom TRIIs support. Detta är uppgifter som också gör mig nöjd.

”Efter att ha gjort en grundlig granskning av TRII anser jag att det är ett seriöst företag. Hittills har jag inte hittat några bevis på bedrägeri. Jag skulle dock rekommendera dig att vara försiktig. Det är viktigt att komma ihåg att den stora majoriteten av handlare förlorar pengar på investeringar, så det är viktigt att vara informerad och fatta försiktiga beslut."


Börja arbeta

💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM TRII?

TRII verkar vara en plattform med gedigen affärsuppbackning, tillhörande TT SAS Group baserad i Colombia. Bristen på negativa kommentarer eller recensioner hittills, trots att de går tillbaka till den 24 april 2019, tyder på en relativt positiv meritlista när det gäller kundnöjdhet.

Även om TRII verkar seriöst och har en betydande historia på marknaden, är det viktigt att betona att reglering är en grundläggande faktor för att skydda användarnas intressen. Därför, Potentiella investerare rekommenderas att vara vaksamma och överväga denna regulatoriska utelämnande när de utvärderar plattformen som ett investeringsalternativ. Det är viktigt att vara informerad och fatta försiktiga finansiella beslut i en miljö lika dynamisk som investeringsmarknaden.

Härkomst och regulatorisk integritet är avgörande aspekter att tänka på när man väljer en investeringsplattform. Även om TRII verkar ha etablerat ett positivt rykte hittills, kan bristen på klarhet över dess reglering leda till viss osäkerhet bland investerare.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TRII:

Om det du letar efter är att ta ut eller kräva pengar från TRII, kommer jag att förklara steg för steg vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du hittar några svårigheter lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TRII?

TRII är en fintech-plattform specialiserad på aktieinvesteringar som ger investerare möjlighet att delta på aktiemarknaden.

Är TRII pålitlig?

Enligt min mening anser jag att vi står inför en trygg och pålitlig mäklare. I min analys har jag kommit fram till att detta är ett seriöst och pålitligt företag.

Är TRII en bluff – är det en bluff?

Som jag berättade ovan i min analys är sanningen att jag tycker att det är ett säkert företag.

Hur öppnar man ett konto hos TRII?

I den här länken kan du öppna ett konto hos TRII.

Hur stänger jag mitt konto med TRII?

För att göra detta, kontakta helt enkelt företaget via dess kontaktsektion.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (444 röster)

4 kommentarer om «ÄR TRII PÅlitlig? Åsikter»

 1. nina svar

  Detta företag är INTE PÅlitligt. De lurade mig och min man, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nina, TRII är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Nataly P. svar

  För tillfället har jag inte haft några problem med denna mäklare, jag är också medveten om dess villkor och dess regler. Hälsningar!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nataly, TRII är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *