✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Trenixo PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Trenixo. Är index, aktier, CFD:er och råvarumäklare Trenixo (med trenixo.com hemsida) verkligen pålitliga? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Trenixo är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInitiation Solutions LLC 
🌍 AdressNämner att vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatrenixo.com – content-site.demo.wimix.net
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypindex, aktier, CFD:er och råvarumäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Trenixo erbjuder; De är uppdelade på 4 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
Aktiva detaljhandelsstandardhandlare-
Professionella handlare-
VIP (Special Client Setup)-
Företagshandlare-

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Trenixo hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”trenixo.com” registrerades den 20 juni 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen listar vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Inition Solutions LLC" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Trenixo OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Saint Vincent och Grenadinerna.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "trenixo.com" registrerades den 20 juni 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Inition Solutions LLC som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Trenixo?:

Trenixo är en mäklare som väcker allvarliga farhågor på grund av flera faktorer som skapar misstro bland potentiella investerare. För det första väcker dess läge i Saint Vincent och Grenadinerna, känd för att vara värd för många offshore-finansiella enheter, frågor om transparensen och legitimiteten i dess verksamhet. Dessutom är det faktum att det inte regleras av någon tillsynsmyndighet anledning till oro, eftersom investerare lämnas utan skydd och utan någon regress i händelse av tvister eller dålig praxis från mäklarens sida.

Bristen på information om företaget som äger eller moderbolaget till Trenixo är en annan oroande aspekt. Denna opacitet kring företagsstrukturen och bristen på transparens om vem som ligger bakom plattformen skapar osäkerhet om dess legitimitet och trovärdighet. Dessutom förvärrar dess bristande ålder, att starta verksamhet först sedan den 20 juni 2023, ytterligare farhågor eftersom det tyder på en brist på historia och erfarenhet på finansmarknaden.

Sammanfattningsvis presenterar Trenixo ett antal varningssignaler som tyder på att det kan vara en opålitlig och potentiellt farlig mäklare för investerare. Det rekommenderas starkt att undvika dessa typer av plattformar och leta efter säkrare och reglerade alternativ för att skydda finansiella tillgångar och undvika eventuella risker och förluster. Det är viktigt att utföra uttömmande undersökningar och rådgöra med finansiella rådgivare innan du gör några investeringar med oreglerade mäklare med liten erfarenhet av marknaden.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Trenixo


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Trenixo:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Trenixo:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Trenixo?

Trenixo sticker ut som en mäklare som erbjuder ett brett utbud av finansiella instrument, inklusive index, aktier, CFD:er och råvaror.

Är Trenixo en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Trenixo pålitlig?

Trenixo är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Trenixo?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (488 röster)

4 kommentarer om «ÄR Trenixo PÅlitlig? Åsikter»

 1. Jesus Olasagasti Uzcudun svar

  Jag gick in i TRENIXO 12-12-2023 och det var med €250, de ökade i sin tur med ytterligare €50, så i princip var startkapitalet €300. Från och med idag, 11-02-2023, har kapitalet stigit till 395 €, men jag litar inte på det, eftersom alla observationer jag gör, slinker de med kulan, och nu när jag upptäcker från andra kunder att de är inte pålitlig, väl fly när innan,
  Jag vill inte ta till CNMV, eftersom de inte betjänar mäklare som inte är REGLERAD.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jesus, Trenixo är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Luna svar

  Det här företaget ÄR BLUFF!!! BEDRÄGERI!. De poserar som geniala investeringsinvesterare och är bara expertbedragare i SCAM, fall inte för det, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luna, Trenixo är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *