✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

ÄR Trading-club PÅlitlig? Åsikter

I denna publikation kommer jag att analysera Trading-club.Är Trading-club (även känd som trading-club.com) mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Trading-club är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetSayanLTD
🌍 AdressSaint Vincent och Grenadinerna
📄 registreringIslas Marshall
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-mail address[e-postskyddad]
🌐 Hemsidatrading-club.com
💬 ChatNej
FöretagstypCFD

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Trading-club erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Handelsklubbens hemsida

När vi analyserar Trading-club-webbplatsen kan vi märka att de erbjuder utbildningsresurser, en förklaring av produkterna där kapitalet är investerat, var företaget finns och kontaktsätt.

Det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering.

En annan ogynnsam punkt är platsen: det är på en mycket osäker plats, var mycket försiktig!


⭐ Åsikter från Trading-klubben:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är beläget på en osäker plats.

2) Det är ett oreglerat företag.

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Trading-club är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Trading-club. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du en Trading-club-klient? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Trading-klubben:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Handelsklubb:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Trading-club?

Trading-club är ett CFD-investeringsbolag.

Är Trading-club en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Trading-club pålitlig?

Trading-club är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Trading-club?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Trading-club?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Trading-club är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (182 röster)

18 kommentarer på “ÄR Trading-club PÅlitlig? Åsikter"

 1. SERGIO GARCIA GAMEZ svar

  DET ÄR EN RIKTIG BLUFFÄR, JAG INVESTERADE 900 DLL OCH JAG KAN INTE TA UT DEM

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej SERGIO, Inmo Master är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Juan Saravia svar

  Är en gotcha. Först insisterar de på att sätta in, sedan ger de dig ett prov med en operation där jag ska generera vinster, i mitt specifika fall satte jag in cirka 300 USD, jag hade cirka 1100 100 USD på kontot, jag bad dem av misstro att visa mig hur att dra tillbaka. Så de gick med på det och jag tog ut XNUMX USD för att veta hur man gör. MEN när jag ville ta ut vinster...Cueec...lämnar de dig INTE med tusen ursäkter, att du inte har fyllt i formulär...att policyerna...det sista han sa (Arturo Lopez ) att vinsterna från mitt konto INTE VAR MINA FÖRTJÄNSTER, om inte de, så i slutändan behåller de pengarna och dig med ingenting, då blockerar de dig och du SLUTAR DU. Faktum är att utan vidare, ARTURO LOPEZ, min förmodade agent, berättade för mig att han skulle spendera den summan av US$ på en middag. Så öppet. Och han hade inte tid att slösa på mig. De är BEDRAGARE genomgående.

 3. Pamela Silva svar

  Det är ett utmärkt alternativ att investera

 4. Nidia svar

  Trading - klubb är en situation, de trasslar in dig vid tidpunkten för uttag av vinster och för att göra det ber de dig att investera mer.

 5. Nidia Quiroga svar

  Trading - klubb är en situation, de trasslar in dig vid tidpunkten för uttag av vinster och för att göra det ber de dig att investera mer.

 6. Platshållarbild för Ignacio Flores svar

  Om det är en bluff, fall inte för det som jag, när jag sa till honom att jag ville ta ut pengar blev han arg på mig och mitt konto var inställt på noll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *