✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

traditionell åsikt

Åsikter och information om Tradimo-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga Tradimo-mäklaren (även känd som tradimo.es)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Tradimo-mäklaren är en mäklare av: kurser om handel.

Mäklaren nämner vara en del av: Tradimo Interactive ApS.

Tradimo är baserat i: Danmark.

Om vi ​​pratar om reglering, Tradimos hemsida nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Tradimo är en oreglerad mäklare.

Tradimos webbplats
Tradimos webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Tradimo erbjuder. När det gäller Tradimo märkte vi att det inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

 

 

kräva pengar med återvinningstjänst

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: de nämner det inte.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som Tradimo erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några livegrafer, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Tradimo funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: tradimo.es

Klargörande: Investeringsbolaget Tradimo arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Tradimo betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare, det är en tjänst där det är omöjligt att veta kvaliteten på produkten, och tydligen arbetar de med en mäklare som vi anser vara osäker på grund av dess läge på Cypern, vi rycker inte med av det positiva kommentarer eftersom de tenderar att vara personer från samma företag.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Tradimo? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Tradimo – tradimo.es»

 1. Luis svar

  God dag, någon som redan investerar eller lär sig med dem? Jag är intresserad men jag är väldigt rädd för att bli lurad. Någon som redan har provat dessa kurser. Tack på förhand

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luis, den här mäklaren ringde Tradimo är en påstådd bluff, många investerare har fördömt Tradimo för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare och att de inte returnerar pengarna till sina kunder. De är bedrägerier och slutar råna dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner sina pengar genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller i följande länk:
   /

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *