✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Tradespoint Pro PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Tradespoint Pro. Är kryptovaluta-, fastighets-, utlånings- och medicinsk cannabismäklare Tradespoint Pro (med webbplats tradespointpro.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Tradespoint Pro är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetTRADESPOINT PRO LLC
Företagstypkryptovaluta, fastigheter, lån och medicinsk cannabismäklare
📄 registreringSaint Vincent och Grenadinerna
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidatradespointpro.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 23 mars 2024 (mycket nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Tradespoint Pro erbjuder inte olika kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Tradespoint Pro hemsida
  • Webbplatsens ålder: domänen ”tradespointpro.com” registrerades den 23 mars 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
  • Webbplatsen indikerar att Tradespoint Pro LLC är företaget som äger det, men jag har inte kunnat verifiera existensen av denna enhet i företagets register. Denna brist på transparens väcker frågor om företagets legitimitet, vilket kan tyda på att det är en fiktiv eller opålitlig enhet. 🚩
  • Dessutom ökar frånvaron av information om finansiell reglering farhågor om tillförlitligheten hos Tradespoint Pro LLC. Bristen på reglering tyder på att företaget skulle kunna fungera utan tillsyn, vilket innebär betydande risker för investerare. 🚩

⭐ Åsikter från Tradespoint Pro:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "tradespointpro.com" registrerades den 23 mars 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

5) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”Jag skulle inte investera i den här typen av företag, eftersom det inte är reglerat. Dessutom nämner han att han tillhör ett företag som heter TRADESPOINT PRO LLC, vilket verkar vara falskt. Ärligt talat kan jag inte rekommendera ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Tradespoint Pro?:

Informationen som tillhandahålls om Tradespoint Pro väcker flera viktiga frågor som investerare bör överväga innan de engagerar sig i denna plattform. För det första antyder skillnaden i företagets angivna plats, som påstår sig vara i Storbritannien men ger upphov till misstankar om sanningshalten i detta påstående, ett möjligt försök till bedrägeri. Extrem försiktighet rekommenderas i detta avseende. 🚩

Dessutom är historien om klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som FCA och den brittiska finansmyndigheten en tydlig röd flagga om säkerheten och tillförlitligheten för Tradespoint Pro. Investerare bör vara medvetna om dessa anklagelser och överväga dem när de utvärderar eventuella investeringar i den här plattformen.⚠️

Företagets begränsade ålder på marknaden, vilket framgår av dess senaste domänregistrering i mars 2024, tyder på brist på erfarenhet och meritlista inom sektorn. Denna brist på meritlista kan påverka investerarnas förtroende för plattformen och bör beaktas när man överväger alla typer av transaktioner. Dessutom ökar bristen på detaljer om dess reglering osäkerheten om Tradespoint Pros legitimitet och säkerhet 🕵️‍♂️


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har rapporterat Tradespoint Pro.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Tradespoint Pro:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Tradespoint Pro:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Tradespoint Pro?

Tradespoint Pro är en investeringsmäklare inom kryptovalutor, fastigheter, lån och medicinsk cannabis.

Är Tradespoint Pro en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Tradespoint Pro pålitlig?

Tradespoint Pro är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Tradespoint Pro?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (239 röster)