✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Tradermia åsikt

Åsikter och information om Tradermia

 

¿Är Tradermia (aka tradermia.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Tradermia-mäklaren är en mäklare av: Investment Course, investeringsplattform och andra tjänster.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Kapitalmarknadshandel.

✔️ Tradermia är baserat i: Grekland.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Tradermia nämner inte absolut något om att vara reglerad, Tradermia är en oreglerad mäklare.

Tradeandos webbplats
Tradeandos webbplats

 

Vi kommer att fortsätta ta reda på om handlare erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I det här fallet finner vi att det erbjuder 3 olika kontotyper:

🔹 Grundläggande konto: Minsta initiala insättning på $ 250, tillgång till akademi, kontoansvarig (30 minuter om dagen), kopiahandlare, support 24/5.

🔹 Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 1.000, tillgång till akademi, kontoansvarig (1 timme om dagen), kopiahandlare, support 24/5.

🔹 VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, tillgång till akademi, kontoansvarig (3 timmar om dagen), kopiahandlare, support 24/5.

 

 

kräva pengar med återvinningstjänst

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Tradermia erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Tradermia-funktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte.

🔸 E-post: tradermia.com

🔸 webbplats: tradermia.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ Tradermia värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Det är ett företag inte reglerad plus du befinner dig i ett mycket osäkert land för dessa aktiviteterå andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om handlare vi hittade många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av handlare? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Tradermia - tradermia.com»

 1. joni svar

  Det här företaget är en bluff, jag har haft en mycket dålig tid, kan du hjälpa mig att få tillbaka pengarna?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Joni, försök att få tillbaka dina pengar, ringde den här mäklaren Tradermia är en SCAMhar många kunder fördömt Tradermia för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och att RETURER INTE PENGAR TILL DINA KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   /

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *