✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Magic Trader PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Magic Trader. Är Magic Trader-telegramkanalen (med tradermagico.com-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Magic Trader är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidatradermagico.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstyptelegram kanal

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Magic Trader erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Magic Trader webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "tradermagico.com" registrerades den 08 april 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Magic Trader Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "tradermagico.com" registrerades den 08 april 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Utöver detta nämner de returer som verkar vara helt falska, var försiktig. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Magic Trader?:

Bristen på transparens och fullständig frånvaro av information om Trader Mágico väcker allvarliga farhågor. Genom att företaget inte tillhandahåller grundläggande data såsom dess plats, medlemskap i en erkänd enhet, kontaktinformation eller detaljer om dess reglering, skapar det en betydande informationslucka som bör fungera som en tydlig röd flagga för alla potentiella investerare.

Opaciteten kring Magic Traders placering är särskilt oroande, eftersom bristen på geografisk information gör det svårt att väcka misstankar. Det faktum att det inte nämns vilket företag Trader Mágico tillhör tillför ytterligare ett lager av osäkerhet. 

Förekomsten av flera kundklagomål är ett tydligt tecken på risk. De negativa erfarenheterna som delas av de som har interagerat med Magic Trader tyder på möjliga problem med att utföra tjänster eller hantera transaktioner. Dessa klagomål kan inte ignoreras, eftersom de representerar verkliga upplevelser av individer som har mött svårigheter med företaget. Det rekommenderas starkt att du undviker all ekonomisk interaktion med denna enhet tills mer information avslöjas och eventuella befintliga problem är klarlagda.


📣 Videorecension om Trager Mágico

📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Magical Trader:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Magical Trader:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Magic Trader?

Magic Trader är en signaltelegramkanal för att investera i oreglerade mäklare.

Är Magic Trader en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Magic Trader pålitlig?

Magical Trader är ett företag som jag anser vara OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från Magical Trader?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (347 röster)

12 kommentarer om «ÄR Magic Trader PÅlitlig? Åsikter»

 1. Josep Pastor svar

  TACK VÄLDIGT MYCKET kära, DU FÅR MIG ATT ÅTERHÄLLA MITT KAPITAL! TACK TILL DIG, VERKLIGEN. JAG TACKAR DIG VÄLDIGT MYCKET. HÄLSNINGAR

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Josep, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.
   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 2. Ignacio Marin svar

  TACK VÄLDIGT MYCKET kära, DU FÅR MIG ATT ÅTERHÄLLA MITT KAPITAL! TACK TILL DIG, VERKLIGEN. JAG TACKAR DIG VÄLDIGT MYCKET. HÄLSNINGAR

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ignacio, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.
   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 3. Andrew svar

  Investera inte i denna mäklare och röran kommer att lösas. Investera i en pålitlig mäklare och följ signalerna den ger dig, investera lite i varje operation, och om du ser att din verksamhet är korrekt, fortsätt att använda dem, och om du ser att de inte är tillförlitliga och du förlorar mer än du vinner, då slutar du använda dem. , det är enkelt.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Andrés, Magic Trader är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är allt FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn !, (vi gör mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. gabriela svar

  Men om de opererar Quotex och lever, utan att kräva något av dig, och där kan du dra dig ur, jag förstår inte vad de pratar om

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gabriela, de går halvvägs med vilken mäklare som helst, du investerar pengar, pengarna kommer aldrig in på marknaden och i slutändan gör de operationer så att du förlorar dina pengar och sedan delar de ut dem 50/XNUMX, alla siffror du ser på plattformen De är pengar som inte är riktiga, det är som en demo, de behåller pengarna direkt tills du förlorar allt.

   Hälsningar.

 5. Carla svar

  Jag insåg att det inte var verkligt när jag jämförde handelsparen med andra mäklare och i de andra var de stängda eller så var de inte av samma värde. Och med demo-pengar vinner du ALLTID och vinner bra. Det gör dig upphetsad. Men när jag jämförde insåg jag att det är ett bedrägeri. Investera inte!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carla, Magic Trader är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är allt FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn !, (vi gör mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 6. kai svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Kai, Magic Trader är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är allt FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn !, (vi gör mäklarrecensioner).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *