✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Handla yttrande

Yttranden och information om Traden-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Traden (aka traden.cash) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Traden pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Traden? Traden är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Traden Ltd (obefintlig).

✔️ Var är det baserat? Traden bygger på: det nämns att det är baserat i Finland, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta, så vi anser att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Traden nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Handelswebbplats
Handelswebbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Traden erbjuder. När det gäller Traden noterar vi att den har fyra olika typer av konton: Bronskonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto.

🔹 Bronskonto- Minsta $ 350 första insättning, 8% avkastning varje vecka, 5% remissprovision.

🔹 Guldkonto- Minsta $ 5.000 första insättning, 13% avkastning varje vecka, 7% remissprovision.

🔹 Platinakonto- Minsta $ 20.000 första insättning, 20% avkastning varje vecka, 9% remissprovision.

🔹 Diamantkonto- Minsta $ 50.000 första insättning, 25% avkastning varje vecka, 15% remissprovision.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnittet, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Handla funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + (358) 5656 4278 94

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: traden.cash

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Handelsvärdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om handel vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Traden säkert? Hur pålitlig är Traden? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Traden.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av handel? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (331 röster)

2 kommentarer om «Handla - traden.cash»

 1. Bernard svar

  Jag har mina pengar med dem, hur tar jag ut så att de inte lurar mig? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bernard, den här mäklaren heter Traden är en SCAMhar många investerare fördömt Traden för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *