✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Varumärkesgranskning

⭐ Åsikter och information om Trademetar -mäklaren ⭐

¿Är Trademetar -mäklaren (aka trademetar.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är Trademetar pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Trademetar? Trademetar är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: TRADEMETAR COMPANY LTD (obefintlig).

✔️ Var är det baserat? Trademetar är baserat på: det nämns att vara baserat i Australien, men detta har visat sig vara falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner Trademetar -mäklaren ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Trademetars webbplats
Trademetars webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Trademetar erbjuder. När det gäller Trademetar noterar vi att det har 4 olika typer av konton / planer: Startplan, Elitplan, Mellanplan, Maximal plan.

🔹 Startplan: minsta insättning på $ 50, 5% remissbonus, 24/7 teknisk support, 10% avkastning på 24 timmar.

🔹 Elitplan: minsta insättning på $ 2.000, 5% remissbonus, 24/7 teknisk support, 20% avkastning på 48 timmar.

🔹 Medium plan: minsta insättning på $ 6.000, 5% remissbonus, 24/7 teknisk support, 35% avkastning på 78 timmar.

🔹 Maximal plan: insättning startar minst $ 16.000 5, 24% remissbonus, 7/45 teknisk support, 5% avkastning på XNUMX dagar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information om de produkter det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Varumärkesfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +61895216059 (whatsapp)

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: trademetar.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: 5% remissbonus

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Rating Varumärkesbetyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Varumärke vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Trademetar säkert? Hur pålitlig är Trademetar? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Trademetar.

❗ Uppdatering i juni 2021: CNMV, Spaniens finansregulator, har fördömt Trademetar på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Varumärke? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (298 röster)

2 kommentarer om «Trademetar - trademetar.com»

 1. Xavier svar

  Inte konstigt att CNMV har fördömt dem, de har lurat människor som jag ett tag ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Javier, den här mäklaren ringde Trademetar är en SCAM, har CNMV (spanska finansregulatorn) fördömt Trademetar för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *