✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR TradeCentrix PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera TradeCentrix. Är TradeCentrix-mäklaren (även känd som xudle.io) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att TradeCentrix är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatradecentrix.net, tradecentrix.org
💬 ChatNej
FöretagstypInvesteringar i aktier, ETF:er, fonder, obligationer,
terminer, råvaror, valutor, index och kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

TradeCentrix erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

TradeCentrix webbplats

1) Webbplatsens ålder: domänen ”tradecentrix.net” registrerades den 8 maj 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

2) Webbplatsen nämner inte vilket företag den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

3) Företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

4) Utöver alla dessa uppgifter nämner inte företaget sin plats. 🚩


⭐ TradeCentrix Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget lämnar ingen information om sin plats, så det är troligt att det är mycket osäkert. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "tradecentrix.net" registrerades den 8 maj 2023. Den är för ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget rapporterades av flera finansiella enheter och sidan togs ner. Var väldigt försiktig.

"För att vara ärlig mot dig, skulle jag inte investera i den här typen av företag: de nämner inte sin plats eller reglering. Den nämner inte heller vilket företag den tillhör. Det finns en tydlig brist på viktig information. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag som TradeCentrix.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM TradeCentrix?:


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Juli 2023: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt TradeCentrix.

2) november 2023: BaFin, Tysklands tillsynsmyndighet, har fördömt TradeCentrix.

3) januari 2024: CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt TradeCentrix.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TradeCentrix:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TradeCentrix:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TradeCentrix?

TradeCentrix är ett investeringsbolag inom aktier, ETF:er, fonder, obligationer, terminer, råvaror, valutor, index och kryptovalutor.

Är TradeCentrix en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TradeCentrix pålitlig?

TradeCentrix är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från TradeCentrix?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (277 röster)

8 kommentarer om «ÄR TradeCentrix PÅlitlig? Åsikter»

 1. Manel Gene Ramis svar

  Hej, jag heter Manel, jag håller helt med, jag har också blivit lurad, för att få tillbaka mina pengar sa de till mig att jag hade vunnit mycket och att jag var tvungen att motivera det, jag var tvungen att skicka mer pengar och att då skulle de ge mig allt jag hade. Ingenting alls, de är bedragare, du bjuder inte Fara!!!! Då ska jag berätta namnet på företaget som ringde mig för att ge mig nyheterna, nu har jag det inte på mig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Manel Gene, TradeCentrix är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte returnerar pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Patri svar

  De lurade mig också. Först pressar de dig att lägga in mer pengar och säger att du kan ta ut dem när du vill. När du ber om att få ta ut insisterar de på vilken dålig idé det är och säger till dig att du kommer att sluta tjäna pengar. När jag ville dra tillbaka allt var det ett hav av ursäkter. De bad mig om tillstånd från min chef och hon insisterade på att jag skulle få det men hon utförde procedurerna, eller så bad hon mig försöka ta ut ett mycket litet belopp. Det är hemskt hur de utnyttjar andra.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Patri, TradeCentrix är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. Patri svar

  De lurade mig också. Först berättar de för dig vilken dålig idé det är att ta ut pengarna eftersom du kommer att förlora och de pressar dig att lägga in mer och säger att du kan ta ut dem när du vill. När jag insisterade på att ta ut pengarna sa de till dig att du behöver godkännande av din chef, som ger dig tusen ursäkter om ledningen av företaget och de betalar inte ut det till dig. De säger till dig att om du vill kan du ta ut ett litet belopp, men de tillåter dig inte att ta ut allt du har. En hemsk upplevelse.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Patri, TradeCentrix är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. Judith svar

  Det här företaget är en bluff. Jag svär, de har inte låtit mig dra mig tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Judith, TradeCentrix är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *