✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Trade211 PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Trade211. Är Trade211 kryptovalutamäklare (med trade211.co hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Här förklarar jag varför jag anser att Trade211 är ett osäkert och opålitligt företag. Var försiktig med dessa typer av företag!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidatrade211.co
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 7 november 2023 (mycket nyligen)
📧 E-postHar inte
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Avsaknaden av ett kontakttelefonnummer från företaget är oroande och skapar misstro.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Trade211 erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Trade211 webbplats
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Åldern för Trade211-webbplatsen, registrerad den 7 november 2023, är relativt kort, vilket kan tyda på bristande meritlista på marknaden. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Trade211 RECENSION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget lämnar inte information om sin plats, vilket skapar en oroande brist på transparens.

2) Det nämns inget om dess reglering, vilket tyder på att det kan vara ett oreglerat och opålitligt företag.

3) Domänen "trade211.co" registrerades nyligen den 7 november 2023, vilket indikerar att företaget kan ha en begränsad historia.

4) Det finns många kundklagomål online som tyder på problem med kvaliteten på tjänsten eller företagets tillförlitlighet.

5) Det har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin och Federal Superintendency of Financial Supervision, vilket indikerar att det kan utgöra en risk för investerare.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag vara försiktig med den här typen av företag: det är inte reglerat och ger inte tydlig information om sitt ägande. Enligt min åsikt kan jag inte stödja eller rekommendera det.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Trade211?:

Trade211, en investeringsplattform online, väcker flera betydande farhågor som investerare bör vara medvetna om. För det första lämnar företaget inte ut information om sin PLATS, vilket skapar en brist på transparens som kan vara störande för potentiella investerare.

Dessutom frånvaron av omnämnanden av hans FÖRORDNING är en röd flagga, vilket tyder på möjligheten att Trade211 fungerar utan regulatorisk tillsyn, vilket kan sätta investerarfonder i riskzonen. Den senaste registreringen av domänen "trade211.co" den 7 november 2023 indikerar att företaget kan ha en BEGRÄNSAD VÄG på marknaden, vilket ökar osäkerheten om deras erfarenhet och finansiella stabilitet.

Slutligen, närvaron av MÅNGA KUNDKLAGOMÅL på internet, tillsammans med klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin och Federal Superintendency of Financial Supervision, belyser möjligheten för problem med kvaliteten på tjänsten eller företagets tillförlitlighet. Därför rekommenderas investerare att träna EXTREMT FÖRSIKTIGHET när man överväger någon typ av partnerskap med Trade211. 🚨


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt Trade211.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Trade211:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Trade211:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Trade211?

Trade211 är en investeringsmäklare specialiserad på kryptovalutor.

Är Trade211 en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Trade211 pålitlig?

Trade211 är ett företag som jag anser vara OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Trade211?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (224 röster)

2 kommentarer om «ÄR Trade211 PÅlitlig? Åsikter»

 1. emma svar

  Denna mäklare kommer att lura dig. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, de rånade mig så, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emma, ​​Trade211 är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *