✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Trade Republic PÅlitlig? Åsikter

 

I detta inlägg kommer jag att analysera Trade Republic. Är Trade Republic bank (alias traderepublic.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? Är Trade Republic pålitlig? Jag kommer att analysera detta företag i detalj.

Jag kommer att göra en djupgående analys av företaget Trade Republic.


ℹ️ MÄKLARINFORMATION:

Här kommer jag att gå vidare med att analysera nyckeldata om företaget såsom: företag som det tillhör, adress, reglering, kontaktsätt. Nämner företaget vilket företag det tillhör? Nämner de var deras kontor finns? Nämner de företagets ålder? Detta är intressanta data som vi måste känna till när vi investerar hos en mäklare.

Information Om företaget
🏛 företagetTrade Republic Bank GmbH
🌍 AdressBrunnenstrasse 19-21, Berlin, Tyskland
📄 registreringDE307510626
🛡️ RegelsmärtaBaFin
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad], [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatraderepublic.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelInte nämnt
FöretagstypInvesteringar i aktier, ETF:er och kryptovalutor

📞 LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

De har inga kontakttelefonnummer.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Trade Republic erbjuder inte olika kontotyper eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Trade Republics webbplats

Handelsrepublikens YTTRANDE:

"Trade Republic är en bank baserad i Tyskland. Hittills har jag inte upptäckt några tecken på bluff. Det verkar vara ett seriöst företag. På samma sätt föreslår jag att du är försiktig. Kom ihåg att de allra flesta handlare förlorar sina pengar på investeringar.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Trade Republic?:


???? SENASTE UPPDATERINGARNA:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ KRAV – TA UT PENGAR FRÅN Trade Republic:

Om det du letar efter är att ta ut dina pengar från Trade Republic, förklarar jag vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du stöter på några svårigheter, lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


VANLIGA FRÅGOR – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Trade Republic?

Trade Republic är en bank som erbjuder investeringar i finansiella tillgångar som aktier, ETF:er och kryptovalutor.

Är Trade Republic en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det inte det, jag tycker att det är ett säkert företag, det finns inga tecken på bluff.

Är Trade Republic pålitlig?

Det verkar vara ett seriöst företag, var ändå försiktig med dina investeringar och pengarna du investerar.

Hur kan jag öppna ett konto hos Trade Republic?

Scannar QR-koden som de har på sin sida.

Hur stänger jag mitt konto hos Trade Republic?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (451 röster)

2 kommentarer om «ÄR Trade Republic PÅlitlig? Åsikter»

 1. Lurad svar

  God morgon, jag kan inte dra mig tillbaka, jag begär lite hjälp eller hjälp, jag luras av detta tjuvband

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Trade Republic är en bluff, många investerare har fördömt Trade Republic för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *