✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Trade Pro PÅlitligt? Åsikter

Idag kommer vi att analysera Trade Pro i detalj. Är mäklaren för kryptovalutor, aktier, råvaror som guld och olja Trade Pro (med omega-cm.net hemsida) ett pålitligt alternativ? Är det säkert att investera dina pengar hos dem? Vi kommer att undersöka alla aspekter av detta företag.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Trade Pro är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressFörenade kungariket
📄 registrering12338161
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon +441164975124
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidatrade-pro.io
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 2 februari 2024 (mycket nyligen)
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovalutamäklare, aktier, råvaror som guld och olja

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

 +441164975124


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Trade Pro erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
BRONS€ 250
SILVER€ 1000
GoLD€ 5000
PLATINA€ 10000
DIAMANT€ 50000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Trade Pro webbplats
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen ”trade-pro.io” registrerades den 2 februari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ Trade Pro OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag misstänker att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Det finns ingen information om regleringen av företaget eller detaljer om dess tillsynsstatus. Detta tyder på att det skulle kunna fungera utan tillsyn och vara ett oreglerat företag.

3) Företagets ålder eller historia är mycket begränsad. Jag verifierade att domänen "trade-pro.io" registrerades den 2 februari 2024, vilket indikerar att den är relativt ny på marknaden.

4) Företagets rykte online är negativt, med många kundklagomål som jag har kunnat hitta.

5) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive AMF (den franska finansmyndigheten), som har gett upphov till oro för dess säkerhet och tillförlitlighet. Det rekommenderas att du är försiktig när du överväger interaktion med detta företag.

"Ärligt talat skulle jag inte lita på det här företaget: det är inte reglerat och anger inte vilket företag det tillhör. Ärligt talat kan jag inte rekommendera ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Trade Pro?:

El mäklare är opålitlig på grund av ett antal betydande problem i sin verksamhet. Avsaknaden av reglering Det är en av de mest alarmerande punkterna när man utvärderar tillförlitlighet de Trade Pro. Dessutom hans tjänstgöringstid online, med en domänregistrering som går tillbaka till februari 2024, tyder på att det är det relativt ny på marknaden 🚩.

La brist på öppenhet är uppenbart eftersom webbplatsen inte ger information om dess propiedad . Denna brist på klarhet i nyckeldata väcker frågor om trovärdighet Company.

Vid ytterligare analys, varningsskyltar De bara ackumuleras. De avsaknad av regleringsinformation och negativt rykte på nätet, stöds av många klagomål av kunder, lyfta fram behovet av extrem försiktighet när man överväger en transaktion med Trade Pro. Dessutom klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex AMF ytterligare betona brist på säkerhet och detta företags tillförlitlighet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la AMF, franska finansmyndigheten, har fördömt Trade Pro.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Trade Pro:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Trade Pro:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Trade Pro?

Trade Pro är en investeringsmäklare inom kryptovalutor, aktier, råvaror som guld och olja.

Är Trade Pro en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Trade Pro pålitlig?

Trade Pro är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Trade Pro?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (126 röster)

2 kommentarer om «ÄR Trade Pro PÅlitligt? Åsikter»

 1. Jordi svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jordi, Trade Pro är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *