✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR TRADE GALACTICA PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera TRADE GALACTICA. Är plattformen för kryptovaluta TRADE GALACTICA (med TRADE GALACTICA hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att TRADE GALACTICA är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämner vara lokaliserade i Storbritannien
📄 registrering14968443
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+442045930404
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 HemsidaGALAKTISK HANDEL
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypplattform för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+442045930404


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av konton som TRADE GALACTICA erbjuder; De är uppdelade på 6 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
Starta$2,500
Grundläggande$10,000
Standard$50,000
Bronze$175,000
Silver$600,000
Gold$1,000,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TRADE GALACTICA webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "TRADE GALACTICA" registrerades den 17 mars 2022. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ TRADE GALACTICA OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "TRADE GALACTICA" registrerades den 17 mars 2022.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera stor lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM TRADE GALACTICA?:

Brist på transparens och frånvaro av avgörande information är orsaker till stor oro när det kommer till investeringsplattformar som TRADE GALACTICA. Det falska påståendet om att vara belägen i Storbritannien väcker allvarliga frågor om integriteten och ärligheten hos denna plattform. Otydligheten över dess reglering lägger till ett ytterligare lager av osäkerhet, eftersom investerare inte har någon garanti för att deras fonder skyddas av starka regleringsåtgärder.

Tillsynsmyndigheten FCA:s klagomål mot TRADE GALACTICA belyser ytterligare riskerna med denna plattform. Regulatoriska klagomål är ofta resultatet av omfattande utredningar som avslöjar oegentligheter eller bedräglig verksamhet. Som sådan bör investerare ta denna varning på största allvar och betrakta den som en viktig röd flagga.

Mot bakgrund av dessa fynd rekommenderas investerare starkt att undvika all interaktion med TRADE GALACTICA. Bristen på transparens, falska påståenden om plats och klagomål från regulatorn är tydliga indikationer på att denna plattform inte är pålitlig och kan utgöra en betydande risk för investerarnas fonder. Det är viktigt att investerare gör noggranna undersökningar och utövar due diligence innan de förbinder sina medel till någon investeringsplattform.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt TRADE GALACTICA.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TRADE GALACTICA:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TRADE GALACTICA:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TRADE GALACTICA?

TRADE GALACTICA är en investeringsplattform som specialiserar sig på kryptovalutor och erbjuder tillgång till en mängd framstående digitala tillgångar som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP och BCH.

Är TRADE GALACTICA en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TRADE GALACTICA pålitlig?

TRADE GALACTICA är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från TRADE GALACTICA?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (114 röster)

2 kommentarer om «ÄR TRADE GALACTICA PÅlitlig? Åsikter»

 1. Mason svar

  Denna mäklare kommer att lura dig. Jag säger dig av EGEN erfarenhet, de stjäl allt du skickar! Gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mason, TRADE GALACTICA är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *