✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR TRADE DUAC 1.2 PÅlitlig? Åsikter

I denna analys kommer jag att fördjupa mig i TRADE DUAC 1.2 för att bestämma dess tillförlitlighetsnivå som kryptovalutamäklare. Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Genom en detaljerad undersökning kommer jag att ge en korrekt utvärdering av TRADE DUAC 1.2 och dess handelsmetoder.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att TRADE DUAC 1.2 är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressMalaysia
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 20 februari 2024 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidatradeduac.co
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderPayPal, banköverföring, kreditkort

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

TRADE DUAC 1.2 erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TRADE DUAC 1.2 webbplats
  • Webbplatsens ålder: domänen ”tradeduac.co” registrerades den 20 februari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
  • Som jag nämnde ovan lämnar företaget ingen information om sin reglering, vilket talar för att det skulle kunna vara ett oreglerat företag. Denna brist på reglering ökar riskerna för investerare och väcker frågor om skyddet och säkerheten för deras fonder. 🚩
  • Webbplatsen avslöjar inte identiteten på ägarna eller moderbolaget, vilket återspeglar en tydlig brist på transparens i nyckeldata. Denna opacitet i ägande kan skapa misstro bland investerare och höja röda flaggor om äktheten och trovärdigheten hos TRADE DUAC 1.2. 🚩

⭐ YTTRANDE OM TRADE DUAC 1.2:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är baserat i Malaysia, en plats som kan uppfattas som osäker för vissa människor, vilket kan ge upphov till oro för företagets säkerhet och tillförlitlighet.

2) Avsaknaden av omnämnande av reglering på webbplatsen tyder på att företaget skulle kunna verka utan någon reglering.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "tradeduac.co" registrerades den 20 februari 2024. Den är väldigt ny.

4) Det finns många kundklagomål på Internet, vilket tyder på företagets dåliga rykte och eventuella problem med tillhandahållandet av tjänster eller i relationen med kunder.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM TRADE DUAC 1.2?:

El mäklare TRADE DUAC 1.2 är baserat i Malaysia, en plats som kan ge upphov till oro för dess säkerhet och tillförlitlighet på grund av tillhörande riskuppfattningar. Dessutom bristen på omnämnande av reglering på sin hemsida antyder att företaget skulle kunna fungera utan någon tillsyn, vilket ökar osäkerheten för investerare.

Företaget är relativt nytt på marknaden, med domänen "tradeduac.co” registrerad i februari 2024. Denna nya skapelse väcker frågor om hans karriär och erfarenhet inom finanssektorn. Dessutom förekomsten av många Kundens klagomål online tyder på problem i tillhandahållandet av tjänster eller i relationen med kunder, vilket bidrar till dess dåliga rykte.

Slutligen, klagomålet från finansiella tillsynsmyndigheter såsom CNMV, National Securities Market Commission, lägger till ytterligare ett lager av oro över säkerheten och legitimiteten för HANDEL DUAC 1.2. Sammanfattningsvis rekommenderas försiktighet och överväg andra säkrare och mer pålitliga investeringsalternativ.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt TRADE DUAC 1.2.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TRADE DUAC 1.2:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TRADE DUAC 1.2:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TRADE DUAC 1.2?

TRADE DUAC 1.2 är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är TRADE DUAC 1.2 en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TRADE DUAC 1.2 pålitlig?

TRADE DUAC 1.2 är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från TRADE DUAC 1.2?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (108 röster)

2 kommentarer om «ÄR TRADE DUAC 1.2 PÅlitlig? Åsikter»

  1. bianca svar

    Detta företag kommer inte att få dina pengar tillbaka. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

    • palitligvalutamaklare.com svar

      Hej Bianca, TRADE DUAC 1.2 är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

      De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

      När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

      Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

      Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *