✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR TFX Primes PÅlitliga? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera TFX Primes. Är TFX Primes kryptovalutamäklare (med webbplatsen tfxprimes.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att TFX Primes är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 2 september 2023 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressOmnämnanden förmodas vara belägna i Storbritannien
🌐 Hemsidatfxprimes.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+ 44(746)8741451
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+ 44(746)8741451


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Jag presenterar en kort analys av de olika planerna/kontona som erbjuds av TFX Primes; Dessa är indelade i 4 olika kategorier. Jag bifogar en tabell med information om de minsta insättningar som krävs för varje typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Standardplan $50 
Fantastisk plan$1000 
Ultimate Plan$5,000 
Fantastisk plan$10,000 


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TFX Primes webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”tfxprimes.com” registrerades den 2 september 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare hänvisar företaget inte till att vara reglerat, vilket väcker frågor om dess tillsynsstatus. 🚩

⭐ TFX Primes Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "tfxprimes.com" registrerades den 2 september 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM TFX Primes?:

TFX Primes, en mäklare, väcker allvarliga tvivel om dess legitimitet och tillförlitlighet. Trots sin senaste tjänstgöring sedan den 12 september 2023, hänvisar företaget inte till att vara reglerat, vilket ger upphov till oro över dess tillsynsstatus och investerarskydd.

Dessutom förefaller påståendet att det finns i Förenade kungariket vara vilseledande, vilket tyder på bristande insyn från företagets sida. Löftet att generera stora andelar av lönsamhet, även om det är attraktivt, är så överdrivet att det väcker misstankar om dess sanning och kan tyda på bedrägliga metoder från mäklarens sida.

Det är viktigt att notera att TFX Primes har varit det rapporterat av CNMV, National Securities Market Commission, vilket ger mer oro för dess tillförlitlighet och trovärdighet. Sammanfattningsvis rekommenderas extrem försiktighet när man överväger alla typer av transaktioner med TFX Primes, med tanke på bristen på transparens i dess reglering, dess tvivelaktiga plats och de regulatoriska klagomålen mot den.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt TFX Primes.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TFX Primes:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TFX Primes:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TFX Primes?

TFX Primes är en investeringsmäklare specialiserad på kryptovalutor, vilket innebär att de erbjuder tjänster för att köpa, sälja och handla olika kryptovalutor.

Är TFX Primes en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TFX Primes pålitlig?

TFX Primes är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från TFX Primes?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (273 röster)

2 kommentarer om «ÄR TFX Primes PÅlitliga? Åsikter»

 1. jack svar

  Detta företag tillåter inte uttag. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Jack, TFX Primes es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *