✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Teqra åsikt

⭐ Åsikter och information om Teqra-mäklaren ⭐

¿Är Teqra-mäklaren (även känd som teqra.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Teqra pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Teqra? Teqra är en mäklare av: fondbolag.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Teqra Holding SRL.

✔️ Var är den baserad? Teqra är baserat i: Costa Rica.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Teqra nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Teqra är ett oreglerat företag.

Teqra webbplats
Teqra webbplats

 

Vi kommer att fortsätta för ta reda på om Teqra erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I det här fallet finner vi att det erbjuder 6 olika planer:

🔹 Plan 1: minsta insättning $50, minsta dagliga betalningar 1.1%, maximala dagliga betalningar 1.5%, fonduttag, dagligt uttag, varaktighet 10 dagar.

🔹 Plan 2: minsta insättning $500, minsta dagliga betalningar 1.5%, maximala dagliga betalningar 1.9%, fonduttag, dagligt uttag, varaktighet 25 dagar.

🔹 Plan 3: minsta insättning $5.000, minsta dagliga betalningar 1.9%, maximala dagliga betalningar 2.3%, fonduttag, dagligt uttag, varaktighet 40 dagar.

🔹 Plan 4: minsta insättning $50.000, minsta dagliga betalningar 2.3%, maximala dagliga betalningar 3%, fonduttag, dagligt uttag, varaktighet 50 dagar.

🔹 VIP-plan: minsta insättning $500, minsta dagliga betalningar 2.7%, maximala dagliga betalningar 4.5%, dagliga uttag, varaktighet 60 dagar.

🔹 VIP Plus-plan: Minsta insättning $50, minsta dagliga betalningar 5%, maximala dagliga betalningar 5%, fonduttag, varaktighet 180 dagar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: de nämner det inte, de använder tydligen sin egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Teqra erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några livegrafer, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella händelser, pip-kalkylator, egentligen inte mycket mer .

 

✳️ Teqra funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: inte tillgänglig.

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: teqra.com

🔸 Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Teqra-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Det är ett oreglerat företag och är också beläget i ett mycket osäkert land för dessa aktiviteter. Å andra sidan, när vi sökte information och andra utvärderingar om Teqra hittade vi ett stort antal negativa recensioner och kommentarer som varnade för detta företag.

Uppdatering maj 2021: CNMV, spansk finansregulator, har anmält Teqra på grund av bedrägliga aktiviteter.

☑️ Är Teqra säkert? Hur pålitlig är Teqra? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av teqra? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Teqra – teqra.com»

 1. Miriam svar

  Lita inte på det här företaget, de är alla lögnare, de ljuger så att du betalar alla pengar och sedan returnerar de ingenting, jag har klagat i 1 månad

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Miriam, den här mäklaren ringde Teqra är en bluff, har många investerare fördömt Teqra för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *