Telegram och TON: cryptocurrency-plånbok integrering i snabbmeddelanden

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Återuppståndet av den ursprungliga visionen av TON och Telegram

Den populära meddelandeappen Telegram har tagit ett stort steg genom att återigen godkänna TON-nätverket som dess föredragna blockchain och integrera projektets kryptovaluta-plånbok i dess användargränssnitt.

Telegram och TON: A Renewed Partnership

TON Foundation har tillkännagett ett spännande partnerskap med Telegram som kommer att tillåta mer än 800 miljoner aktiva användare av meddelandeappen per månad att få tillgång till TON Spaces självvårdsplånbok. Denna integration markerar en återgång till Telegrams ursprungliga vision att ge användare full kontroll över sina identiteter och digitala tillgångar.

Global tillgång till TON Space

Från och med november kommer globala Telegram-användare (förutom invånare i USA och vissa andra länder) att ha möjlighet att använda TON Space-plånboken. Utöver detta kommer Telegram att ge prioriterad tillgång till sin globala reklamplattform, Telegram Ads, till TON-projekt och partners. Detta samarbete lovar att ytterligare utöka TON Spaces räckvidd och användbarhet i kryptovalutornas värld.

TON och Telegram: En sammanflätad historia

TON, som ursprungligen lanserades 2017 av Telegrams grundare Nikolai och Pavel Durov, hade en lovande start men tog senare avstånd från Telegram på grund av intensiv amerikansk reglering. Securities and Exchange Commission (SEC) stämde Telegram för att ha genomfört ett initialt tokenerbjudande (ICO) på 1.700 miljarder dollar utan korrekt registrering, vilket ledde till en förlikning där Telegram återbetalade pengar till investerare och betalade böter.

Relationen mellan TON och Telegram bröts dock aldrig helt. Telegram lanserade en marknadsplats för handel med Web3-användarnamn baserat på TON-nätverket, och den TON-baserade plånboken, tillgänglig sedan 2022 via @Wallet-boten, har gjort det möjligt för Telegram-användare att enkelt skicka och ta emot kryptovalutor.

Stort intresse och positiv inverkan

Tillkännagivandet av partnerskapet skapade ett enormt intresse bland användarna, vilket ledde till en massiv tillströmning av @Wallet och dess efterföljande kollaps. Dessutom såg TONs inhemska kryptovaluta en prishöjning på 11 % efter att ha fått stöd från Telegram.

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna om kryptovaluta och fintech genom att följa oss på våra sociala nätverk:

Facebook

Twitter

LinkedIn

Missa inte några relevanta och aktuella nyheter om den spännande världen av kryptovalutor. Följ oss på våra sociala nätverk och besök vår blogg för att alltid vara informerad!

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *