✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR TD-MARKNADER PÅlitliga? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera TD MARKETS. Är CFD:er, kryptovalutor, obligationer, ETF:er, index, aktier, råvaror och aktiemäklare TD MARKETS (med TD MARKETS.com webbplats) verkligen pålitliga? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att TD MARKETS är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon +99 987456321023
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 HemsidaTD MARKETS.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypmäklare av CFD:er, kryptovalutor, obligationer, ETF:er, index, aktier, råvaror och aktier

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

 +99 987456321023


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av konton som TD MARKETS erbjuder; De är uppdelade på 4 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
Micro Account$100
standard konto$500
Premium-konto$25,000
VIP konto$100,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TD MARKETS webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "TD MARKETS.com" är inte registrerad, för tillfället har vi inte hittat dess ålder. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ TD MARKETS Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tycker att företaget är opålitligt. Som jag nämnde kunde registreringsdatumet för domänen "TD MARKETS.com" inte kontrolleras.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM TD MARKETS?:

TD MARKETS höjer många röda varningar, vilket bör uppmana till största möjliga försiktighet från varje potentiell investerares sida. En av de mest oroande aspekterna är bristen på transparens angående läge och enhet som den tillhör. Opacitet i dessa grunder skapar betydande osäkerhet om legitimiteten och pålitligheten hos TD MARKETS, eftersom tydlig identifiering av plats och ägande är avgörande för investerarnas förtroende.

Frånvaron av information om reglering som TD MARKETS är föremål för är en annan anledning till stor oro. Reglering inom finansbranschen är avgörande för att skydda investerare och för att säkerställa etiska och transparenta affärsmetoder. Att utelämna dessa kritiska detaljer lämnar investerare utan den information som krävs för att utvärdera plattformens säkerhet och integritet.

La klagomål inlämnat av tillsynsmyndigheten FCA, den brittiska finansmyndigheten, Det är en avgörande faktor och bör betraktas som ett allvarligt varningstecken. Anklagelser om felaktigheter från ett respekterat tillsynsorgan som FCA tyder på möjliga oetiska eller till och med bedrägliga handelsmetoder från TD MARKETS sida. Dessa klagomål bör vara skäl nog för investerare att undvika all typ av interaktion med plattformen. Att välja mer transparenta, reglerade mäklare med ett bevisat rykte blir ett viktigt beslut för att skydda ekonomiska intressen och undvika eventuella risker och juridiska komplikationer.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt TD MARKETS.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TD MARKETS:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TD MARKNADER:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TD MARKETS?

TD MARKETS är en investeringsmäklare inom CFD:er, kryptovalutor, obligationer, ETF:er, index, aktier, råvaror och aktier.

Är TD MARKETS en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TD MARKETS pålitliga?

TD MARKETS är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från TD MARKETS?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (380 röster)

2 kommentarer om «ÄR TD-MARKNADER PÅlitliga? Åsikter»

 1. Xavier svar

  Denna mäklare är en bedrägeri. Det är sant, jag kunde inte dra mig tillbaka, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Xavier, TD MARKETS är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGERING.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *