✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR TBanque PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera TBanque. Är TBanque aktie- och kryptovalutamäklare (med webbplatsen tbanque.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att TBanque är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetTon Investments Group LLC
🌍 AdressSaint Vincent och Grenadinerna
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaSeychellerna
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidatbanque.net
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypaktie- och kryptovalutamäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

TBanque erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

TBanques webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "tbanque.net" registrerades den 23 augusti 2022. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte lyckats hitta "Ton Investments Group LLC" i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet, vilket är fallet med Seychellerna . 🚩

⭐ TBanque OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Saint Vincent och Grenadinerna.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet som Seychellerna.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "tbanque.net" registrerades den 23 augusti 2022.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BCSC, British Columbia Securities Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat på Seychellerna. Han nämner att han tillhör ett företag Ton Investments Group LLC som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM TBanque?:

TBanque är en investeringsmäklare som väcker flera viktiga problem för potentiella investerare. För det första väcker dess läge på en osäker plats som Saint Vincent och Grenadinerna frågor om plattformens tillförlitlighet och transparens. Dessutom, även om det nämns att tillhöra Ton Investments Group LLC, verkar detta uttalande vara falskt eller åtminstone inte stöds av verifierbar information, vilket väcker tvivel om mäklarens legitimitet.

En annan störande aspekt är regleringen som nämns av TBanque, som säger sig vara reglerad av en osäker tillsynsmyndighet som Seychellerna. Bristen på adekvat reglering lämnar investerare utan det nödvändiga skyddet och ökar risken för oetiska eller bedrägliga handelsmetoder från mäklarens sida. Dessutom tyder förekomsten av klagomål och dåliga kommentarer online från missnöjda kunder på möjliga problem med kvaliteten på de tjänster som erbjuds av TBanque, vilket måste beaktas när man utvärderar plattformens tillförlitlighet.

Slutligen bekräftar klagomålet från BCSC-tillsynsmyndigheten, British Columbia Securities Commission, farhågor om TBanques brist på reglering och potentiellt tvivelaktiga metoder. Detta officiella klagomål är ett varningstecken för investerare och bör avskräcka dem från att betrakta denna mäklare som ett genomförbart alternativ. Sammantaget gör den osäkra platsen, bristen på korrekt reglering, negativa vittnesmål och klagomål från regulatorer TBanque till ett extremt riskabelt investeringsalternativ som bör undvikas.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la BCSC, British Columbia Securities Commission, har rapporterat TBanque.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN TBanque:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TBanque:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är TBanque?

TBanque verkar vara en investeringsmäklare som erbjuder tjänster för handel med aktier och kryptovalutor.

Är TBanque en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är TBanque pålitlig?

TBanque är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från TBanque?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (199 röster)

2 kommentarer om «ÄR TBanque PÅlitlig? Åsikter»

 1. Leo svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, TBanque är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *