✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Swisscap PÅlitlig? Åsikter

I denna recension kommer jag att undersöka Swisscap. Är CFD-mäklaren Swisscap (med webbplats swisscap.pro) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att noggrant analysera Swisscap för att ge dig en fullständig översikt över deras tjänster och tillförlitlighet.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Swisscap är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
FöretagstypCFD-mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 1 februari 2024 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🌐 Hemsidaswisscap.pro
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Avsaknaden av ett kontakttelefonnummer på företagets hemsida är en anledning till oro. Frånvaron av direkta kommunikationsmedel kan skapa osäkerhet och misstro mot potentiella kunder.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Swisscap erbjuder; De är uppdelade i 3 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
nybörjare $5,000
estándar$25,000
premie$100,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Swisscap hemsida
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen “swisscap.pro” registrerades den 1 februari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

⭐ Swisscap OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Bristen på information om företagets placering är ytterst oroande. Denna brist på transparens kring en så grundläggande detalj skapar en känsla av misstro och gör det svårt att adekvat bedöma företagets säkerhet.

2)Bolaget lämnar inga detaljer om sin reglering eller efterlevnad av finansiella regler. Denna frånvaro av reglering tyder på att företaget verkar utanför något regelverk, vilket ökar riskerna förknippade med finansiella transaktioner med det.

3) Företagets begränsade ålder och historia väcker frågor om dess tillförlitlighet och stabilitet. Det faktum att domänen “swisscap.pro” registrerades nyligen, den 1 februari 2024, indikerar att företaget är relativt nytt på marknaden och kan sakna nödvändig erfarenhet för att säkerställa en solid och pålitlig tjänst.

4) Förekomsten av många kundklagomål på Internet indikerar ett dåligt rykte för företaget. Dessa klagomål kan tyda på problem i kvaliteten på de tjänster som erbjuds av företaget eller dess kundtjänst, vilket ger upphov till ytterligare farhågor om dess tillförlitlighet.

5) Klagomålet till CNMV, National Securities Market Commission, belyser allvarliga farhågor om säkerheten och lagligheten av företagets affärsmetoder. Detta klagomål förstärker uppfattningen att företaget inte är säkert och betonar vikten av att utöva extrem försiktighet när man överväger alla typer av affärsrelationer med det.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Swisscap?:

Swisscap har dykt upp som en mäklare höljd i ett skumt rykte, och det av goda skäl. Bristen på transparens om dess plats är alarmerande och skapar djup misstro, vilket gör det svårt att utvärdera dess säkerhet. Dessutom erbjuder företaget ingen information om sin reglering, vilket tyder på att det skulle kunna verka utanför något regelverk, vilket avsevärt ökar riskerna för dem som utför finansiella transaktioner med det.

Swisscaps färskhet på marknaden väcker också frågor om dess tillförlitlighet och erfarenhet. Den senaste registreringen av dess domän, "swisscap.pro", den 1 februari 2024, indikerar att företaget saknar en etablerad meritlista, vilket väcker frågor om dess förmåga att tillhandahålla en solid och pålitlig tjänst. Dessutom visar överflödet av klagomål online från kunder ett dåligt rykte som tyder på problem med både kvaliteten på tjänsterna och kundservicen.

Klagomålet som lämnats in till CNMV, National Securities Market Commission, lägger till ytterligare ett orosmoment om säkerheten och lagligheten av Swisscaps affärsmetoder. Denna regleringsåtgärd understryker den utbredda uppfattningen att företaget är opålitligt och understryker behovet av iaktta extrem försiktighet när man överväger någon typ av transaktion med henne.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Swisscap.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Swisscap:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Swisscap:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Swisscap?

Swisscap är en CFD-investeringsmäklare

Är Swisscap en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Swisscap pålitlig?

Swisscap är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Swisscap?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (404 röster)

2 kommentarer om «ÄR Swisscap PÅlitlig? Åsikter»

 1. elena svar

  Detta företag kommer inte att få dina pengar tillbaka. De lurade mig och min man, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Elena, Swisscap är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *