✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Swiss KMS PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Swiss KMS. Är den schweiziska KMS kryptovaluta, forex, index, aktier och råvarumäklare (med webbplats swisskms.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Swiss KMS är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressOmnämnanden finns i Storbritannien och Tyskland
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonStorbritannien +44 7389646908 och Tyskland +44 7389646908
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidaswisskms.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
Företagstypkryptovaluta, forex, index, aktier och råvarumäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Storbritannien +44 7389646908 och Tyskland +44 7389646908


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som Swiss KMS erbjuder; De är indelade i 6 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Bronze€ 5,000
Silver€ 10,000
Gold€ 25,000
Platina€ 50,000
Diamant€ 150,000
Pro€ 250,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Schweiziska KMS webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen ”swisskms.com” registrerades den 29 augusti 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Swiss KMS OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien och Tyskland, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “swisskms.com” registrerades den 29 augusti 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera stor lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Swiss KMS?:

Beskrivningen av Swiss KMS som en mäklare som erbjuder stor lönsamhet beroende på vald plan kan väcka vissa misstankar. Exceptionell avkastning kan ofta indikera en högre risknivå, och investerare bör vara försiktiga när de överväger alternativ som lovar betydande vinster utan en tydlig förklaring av hur de uppnås.

Swiss KMS tvivelaktiga läge i Storbritannien och Tyskland kan också skapa oro. Transparens kring ett företags läge är avgörande för att bygga förtroende bland investerare. Otydlighet om var företaget är beläget kan göra det svårare för investerare att verifiera dess äkthet och söka rättslig hjälp vid problem.

Den senaste åldern för schweiziska KMS, etablerad sedan 5 augusti 2023, är också en faktor att ta hänsyn till. Nyare företag kan ha mindre meritlista och erfarenhet, vilket kan öka risknivån för investerare. Det är viktigt att noggrant undersöka ett företags rykte och tidigare resultat innan du bestämmer dig för att investera, särskilt om det är relativt nytt på marknaden.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt schweiziska KMS


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Swiss KMS:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Swiss KMS:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Swiss KMS?

Swiss KMS är en investeringsmäklare inom kryptovalutor, forex, index, aktier och råvaror.

Är Swiss KMS en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Swiss KMS pålitligt?

Swiss KMS är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Swiss KMS?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (495 röster)

4 kommentarer om «ÄR Swiss KMS PÅlitligt? Åsikter»

 1. Surinova svar

  Hej, jag investerade 250 € och nådde 4.500 3 € i den 1-månaders siktinvesteringen. När jag bad om att få ta ut en del av pengarna sa min rådgivare Antonio Valdivieso till mig att han skulle avsluta prenumerationen på grund av hälsotillstånd och att en annan rådgivare skulle kontakta mig från företaget swiss kms, som tog 1.750 månad att kontakta mig och berättade för mig att de skulle göra små insättningar på mitt konto som de inte har gjort och inte tillåter mig att ta ut varken delar av eller totalt av mina pengar. På sidan där jag går ser jag bara ett belopp på XNUMX XNUMX € reflekterat och för att göra saken värre tillåter det mig inte att ta ut det. Jag har blivit lurad av företaget SWISS KMS

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Surinova, schweiziska KMS är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Álvaro svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Álvaro, schweiziska KMS är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *