✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Swiss Bank One recension

⭐ Åsikter och information om Swiss Bank One bank ⭐

¿Är Swiss Bank One (även känd som swissbank.one) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Swiss Bank One pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Swiss Bank One? Swiss Bank One är en digital bank med flera tjänster.

✔️ Banken nämner vara en del av: Swiss Digitreg One Limited (befintlig).

✔️ Var är den baserad? Swiss Bank One är baserad i: Den nämner att vara baserad i Schweiz, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, så vi tror att det är falskt.

✔️ Är det en reglerad bank? Om vi ​​pratar om reglering, banken Swiss Bank One nämner inget om att vara ett reglerat företag eller om dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Swiss Bank One -webbplats
Swiss Bank One -webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Swiss Bank One erbjuder. När det gäller Swiss Bank One hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din bank dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: bara lite information om tjänsterna det erbjuder, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket mer än så.

 

✳️ Funktioner hos Swiss Bank One ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: swissbank.one

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Swiss Bank One Rating ⭐

Varning: oreglerad bank

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår uppfattning är att det ser ut som en bank som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

Why️ Varför? Är en bank ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Schweiziska Bank One vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Swiss Bank One säker? Hur pålitlig är Swiss Bank One? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Swiss Bank One.

❗ Uppdatering juli 2021: FINMA, finansiell tillsynsmyndighet, har anmält Swiss Bank One på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FINMA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Schweiziska Bank One? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (6 röster)

3 kommentarer om «Swiss Bank One - Swissbank.one»

 1. Adrian svar

  FINMA har varnat dig, lita inte på dem. De kommer att bli lurade som jag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Adrian, denna mäklare som heter JMI Swiss Securities, är en SCAM, FINMA (Swiss Financial Regulator) har fördömt JMI Swiss Securities för bedrägliga aktiviteter (Se FINMA -länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och ger inte tillbaka pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller liknande, tänk inte ens på att göra det, som säger dig att de är ett bedrägeri eftersom de skatterna inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar från dig. Vi rekommenderar alla berörda att få tillbaka pengarna. Återställ dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Adrian, denna mäklare heter Swiss Bank One är en bluffFINMA (Swiss Financial Regulator) har stämt Swiss Bank One för bedrägliga aktiviteter (Se FINMA -länk Det är inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.

   Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.


   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *