✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Swift CryptoFX recension

Åsikter och information om Swift CryptoFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Swift CryptoFX (även känd som swiftcryptofx.com) mäklare? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Swift CryptoFX-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Swift CryptoFX.

Swift CryptoFX är baserat i: De påstår sig vara belägna i Storbritannien, men detta är falskt eftersom vi inte ser att det är reglerat där.

Om vi ​​pratar om reglering, Swift CryptoFX-mäklaren nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Swift CryptoFX är en oreglerad mäklare.

Swift CryptoFX webbplats
Swift CryptoFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Swift CryptoFX erbjuder. När det gäller Swift CryptoFX märker vi att det har 3 olika planer eller kontotyper: Silverplan, Guldplan och Diamantplan.

Silverplan: minsta initiala insättning på 0,05 XNUMX BTC, 20 % investeringslönsamhet, planens giltighetstid 7 dagar, omedelbara uttag, direktremissprovision 10 %.

Guldplan: minsta initiala insättning på 0,5 BTC, 30 % investeringslönsamhet, planens giltighetstid 7 dagar, omedelbara uttag, direktremissprovision 10 %.

Diamantplan: minsta initiala insättning på 0,10 BTC, 50 % investeringslönsamhet, planens giltighetstid 7 dagar, omedelbara uttag, direktremissprovision 10 %.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform som heter Swift CryptoFX.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som Swift CryptoFX erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några livegrafer, kalender ekonomiska, finansiella händelsenyheter, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Swift CryptoFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +4 474 1834 7925

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: swiftcryptofx.com

Klargörande: Investeringsbolaget Swift CryptoFX arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Swift CryptoFX Rating

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare som använder falsk data, vi vet helt inte vilket land den verkar från; När vi sökte efter information och andra recensioner om Swift CryptoFX hittade vi ett stort antal negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Swift CryptoFX på grund av bedrägliga manövrar.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Swift CryptoFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Swift CryptoFX – swiftcryptofx.com»

 1. Helena svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. Jag vet själv, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Helena, Swift CryptoFX är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *