✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR SwapBridge PÅLITLIG? Åsikter

I det här inlägget kommer vi att ta en djupgående titt på SwapBridge. Är SwapBridges kryptovalutamäklare, med webbplatsen på swapbridge.pro, verkligen säker och pålitlig? Är det en bra idé att investera dina pengar hos detta företag? Låt oss bryta ner alla relevanta aspekter.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att SwapBridge är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Det är två viktiga punkter jag vill ta upp här: (1) för det första regleringen av företaget och (2) för det andra dess placering. Dessa är avgörande faktorer för att mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Är företaget oreglerat eller reglerat av ett land med liten trovärdighet? Är företaget beläget på en icke-seriös plats eller nämner det inte sin plats? Det här är frågor varje investerare bör ställa sig när de utvärderar företagets trovärdighet.

Information Om företaget
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🏛 företaget GRÄNSLÖSA VISION STRATEGIES LTD
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 6 November 2023 (nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
Företagstypkryptovaluta mäklare
🌍 AdressSkottland
🌐 Hemsidaswapbridge.pro
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ Telefon+3197010281461
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+3197010281461


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Nedan är en liten analys av de typer av planer/konton som erbjuds av SwapBridge; De är strukturerade i 5 planer/konton. Inkluderar en tabell med information om minsta insättningar per plan/kontotyp.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande $2499
Silver$2,500 
Gold$10,000 
Platina$75,000 
VIP$150,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

SwapBridge webbplats

 • Webbplatsens ålder: Domänen "swapbridge.pro" registrerades den 6 november 2023. Detta indikerar att webbplatsen är väldigt ny och inte särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta " GRÄNSLÖSA VISION STRATEGIES LTD” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare nämner företaget inget om att vara under reglering, vilket antyder för mig att det kan vara ett oreglerat företag. 🚩

⭐ SYNPUNKT OM SwapBridge:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget hävdar att det är beläget i Skottland, men jag tvivlar på sanningshalten i detta påstående. Jag rekommenderar att du vidtar extrema försiktighetsåtgärder.

2) Bolaget nämner inget om att vara reglerad eller dess reglering. Detta leder till att jag drar slutsatsen att detta är ett OREGULERAT bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “swapbridge.pro” registrerades den 6 november 2023. Den är väldigt ny.

4) Företagets rykte på internet är mycket dåligt, med kundklagomål lätt att hitta.

5) Företaget säger sig erbjuda en mycket hög lönsamhetsprocent, vilket är så bra att det får mig att tvivla på dess sanning.

6) Företaget har pekats ut av finansiella tillsynsmyndigheter som FCA, den brittiska finansmyndigheten. Detta understryker att det är ett högriskföretag. försiktighet rekommenderas.

"För att vara tydlig skulle jag inte rekommendera att investera i ett sådant företag: Det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag LIMITLESS VISION STRATEGIES LTD som tydligen är ett falskt företag. Ärligt talat kan jag inte stödja ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM SwapBridge?:

SwapBridge är en mäklare som har väckt betydande oro sedan registreringen i november 2023 under domänen "swapbridge.pro". Även om webbplatsen påstår sig vara associerad med "GRÄNSLÖSA VISION STRATEGIES LTD", denna enhet är inte registrerad som ett företag, vilket väcker tvivel om dess legitimitet. Dessutom tyder bristen på transparens på platsen, som den påstår sig vara i Skottland, och avsaknaden av omnämnande av reglering, att den skulle kunna fungera utan tillsyn, vilket utsätter investerare för större risker.

La SwapBridges rykte online är djupt negativt, med många klagomål från kunder som rapporterar allvarliga problem med sina tjänster. Företaget lovar också mycket hög avkastning på investeringar, ett vanligt inslag i tvivelaktiga finansiella system. Denna kombination av faktorer, inklusive dess korta historia, bristande transparens i ägande och plats, och brist på synlig reglering, indikerar att SwapBridge är ett högriskalternativ för investerare.

Sammanfattningsvis, på grund av dessa grundläggande problem, rekommenderas potentiella investerare undvika SwapBridge och leta efter säkrare och mer transparenta alternativ på mäklarmarknaden. Det är viktigt att göra grundlig forskning och söka professionell finansiell rådgivning innan du överväger någon typ av handelsrelation med denna mäklare.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, UK Financial Authority, har rapporterat SwapBridge.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN SwapBridge:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨GÄMMA ETT KLAGOMÅL MOT SwapBridge:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är SwapBridge? Hur definieras SwapBridge?

SwapBridge är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är SwapBridge legitim eller en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är SwapBridge pålitlig? Kan jag lita på SwapBridge?
Är SwapBridge en pålitlig källa?
Är SwapBridge säkert?
Kan vi lita på SwapBridge?

SwapBridge är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur kan jag få en återbetalning från SwapBridge?

Om du har blivit lurad eller förlorat pengar föreslår jag att du utforskar återställningsalternativ. kapitalåtervinning.

Vilken mäklare är pålitlig att investera i?

Om du letar efter ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att konsultera ochRankingen av de bästa mäklarna och kontrollera även Månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (375 röster)

2 kommentarer om «ÄR SwapBridge PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Karen svar

  Detta företag är INTE PÅlitligt. Det är sant, jag kunde inte dra mig tillbaka, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Karen, SwapBridge är en lurendrejeri, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *