✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Summitvest yttrande

⭐ Åsikter och information om Summitvest mäklare ⭐

¿Är mäklaren Summitvest (aka summitvestgroup.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Summitvest pålitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Summitvest? Summitvest är en investerings- och finansrådgivningsföretag.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Summitvest Group Limited.

✔️ Var är den baserad? Summitvest är baserat på: Malta.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Summitvest nämner inget om att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Summitvest webbplats
Summitvest webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Summitvest erbjuder. När det gäller Summitvest noterar vi att det har 4 olika planer eller typer av konton: START Engine Account, ADVANCED Account, BUSINESS Account och BUSINESS PRO Account.

🔹 STARTA MOTORKONTO: minsta insättning på $200, 1,8% dagligen.

🔹 AVANCERAD konto: minsta insättning på $10,000, 3,7% dagligen.

🔹 FÖRETAGskonto: minsta insättning på $50,000, 5,2% dagligen.

🔹 BUSINESS PRO-konto: minsta insättning på $250,000, 10,7% dagligen.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Summitvest erbjuder, vanliga frågor, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Summitvest funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: summitvestgroup.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Summitvest Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Malta)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om summitvest vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Summitvest säkert? Hur pålitlig är Summitvest? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Summitvest.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av summitvest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (30 röster)

2 kommentarer om «Summitvest – summitvestgroup.com»

 1. maya svar

  Detta företag tillåter inte uttag. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maya, Summitvest är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnar tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *