✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Successfulmarktplattform PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att diskutera Successfulmarktplatform. ¿Es den verkligt pålitliga kryptovalutan, aktier, index, råvaror och valutaplattformen Successfulmarktplatform (med webbplatsen successfulmarktplatform.com)? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Successfulmarktplatform är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon +447341747621
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 HemsidaSuccessfulmarktplatform.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta, aktier, index, råvaror och valutaplattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

 +447341747621


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som Successfulmarktplatform erbjuder; De är indelade i 4 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
STARTPLAN$500
SILVERPLAN$1,000
GULD PLAN$2,500

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Framgångsrik marktplattform webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “successfulmarktplatform.com” registrerades den 09 november 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE OM Successfulmarktplatform:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “successfulmarktplatform.com” registrerades den 09 november 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CySEC, Cyprus Financial Regulator. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Successfulmarktplatform?:

Kombinationen av plattformens nyligen skapade och regulatoriska klagomål skapar en tydlig varning för potentiella investerare. Att investera i en plattform som ställs inför frågor från ett tillsynsorgan och som ännu inte har bevisat sin styrka över tid kan innebära betydande risker. Det är avgörande att investerare noggrant utvärderar dessa signaler och överväger mer etablerade och pålitliga alternativ på marknaden.

Situationen för Successfulmarktplatform blir oroande när man får veta att den har rapporterats av tillsynsmyndigheten CySEC, den prestigefyllda finanstillsynsmyndigheten på Cypern. Detta klagomål väcker en stor röd flagga för investerare, eftersom CySEC är känt för sin rigorösa granskning och försiktighetsåtgärder mot eventuella oegentligheter på det finansiella området. Plattformens inkludering på radarn av ett respekterat tillsynsorgan bör tas på allvar och betraktas som en tydlig indikator på potentiella problem.

Dessutom är en annan aspekt av oro den relativa ungdomen på Successfulmarktplatform, som går tillbaka till den 9 november 2023. Denna korta existens på marknaden väcker frågor om dess långsiktiga stabilitet och tillförlitlighet. Investerare letar ofta efter plattformar med en solid och sedan länge etablerad meritlista, vilket ger större förtroende för integriteten i deras verksamhet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2023: la CySEC, finanstillsynsmyndighet på Cypern, har rapporterat Successfulmarktplatform.

2) Uppdatering januari 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Successfulmarktplatform.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Successfulmarktplattformen:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Framgångsrik marknadsplattform:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Successfulmarkettplatform?

Successfulmarktplatform är en investeringsplattform inom kryptovalutor, aktier, index, råvaror och valuta.

Är Successfulmarktplatform en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Successfulmarkettplatform pålitlig?

Successfulmarktplatform är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Successfulmarktplatform?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (357 röster)

2 kommentarer om «ÄR Successfulmarktplattform PÅlitlig? Åsikter»

 1. Jordi svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jordi, Successfulmarktplatform är en BLUFFÄRD, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGELERING.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *